Gündem

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrail'e sert tepki Adalet Bakanı Tunç'tan İsrail'e sert tepki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden İsrail’in Gazze’deki saldırılarına sert bir şekilde tepki gösterdi. Tunç, paylaşımında İsrail'in hak ettiği cezayı alması gerektiğine vurgu yaptı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı genç nüfus sorunu için doğurganlığın az, boşanmanın çok olduğu illere gidecek! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı genç nüfus sorunu için doğurganlığın az, boşanmanın çok olduğu illere gidecek! Son günlerde hükümet kanadı da dahil olmak üzere bir çok yerden gelen ülke nüfusunun tehlikede olduğu açıklamalarının ardından önemli bir adım atıldı. Edinilen bilgiye göre bakanlık konu için sahaya inerek çalışmalar gerçekleştirecek.
Eski tip ehliyetini yenilemeyenler için büyük ceza yolda Eski tip ehliyetini yenilemeyenler için büyük ceza yolda Geçtiğimiz yıllarda ehliyet sahipleri için önemli bir karar alınmıştı. Söz konusu kararda 2016 yılından önce ehliyet alanların ehliyetlerini değiştirmeleri gerektiği vurgulanmıştı.
Malatya’nın tescilli dalbastı kirazında hedef 800 ton rekolte Malatya’nın tescilli dalbastı kirazında hedef 800 ton rekolte Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yetişen tescilli dalbastı kirazında, hedef 800 ton rekolte olarak konuldu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz üniversitelerin Gazze eylemlerini destekledi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz üniversitelerin Gazze eylemlerini destekledi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, üniversitelerin Gazze Şeridi’nde devam eden saldırılara yönelik gerçekleştirdiği eylemleri destekledi.
CHP'den Ankara'da Büyük Emekli Mitingi! Binlerce emekli Tandoğan Meydanında toplandı CHP'den Ankara'da Büyük Emekli Mitingi! Binlerce emekli Tandoğan Meydanında toplandı Ankara bugün mahşeri bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanında gelen emekli vatandaşlar CHP tarafından düzenlenen mitingde bir araya geldi.
Abdulkadir Uraloğlu: Via Carpatia ile ticaret yolları Avrupa’ya bağlanacak Abdulkadir Uraloğlu: Via Carpatia ile ticaret yolları Avrupa’ya bağlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Via Carpatia yolu projesi ile Ortadoğu’daki ticaret yollarının Avrupa’ya bağlanacağını açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığı askerlerimize taciz ateşi açıldığını duyurdu Milli Savunma Bakanlığı askerlerimize taciz ateşi açıldığını duyurdu Sınır ötesi hatlarında ülkemize yönelik tehdit içeren girişimlerde bulunmaya devam ediliyor. Bölgede hakimiyetini sürdüren Türk Askeri ise olası girişimlere anında karşılık vermeye devam ediyor.
Türkiye'nin geleceği için tehlike çanları çalıyor! Yaşlanma sürecine girildiği açıklandı Türkiye'nin geleceği için tehlike çanları çalıyor! Yaşlanma sürecine girildiği açıklandı Yakın bir dönemde siyasiler tarafından da dile getirilen ülke nüfusunda yaşanan olumsuzlukların ciddi boyuta ulaştığı öğrenildi. Genç bir nüfusa sahip olduğu ifade edilen Türkiye için bu durumun artık tarihe karıştığı şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.
CHP Lideri Özgür Özel Cumhurbaşkanlığı hedefi olup olmadığı sorusuna yanıt verdi CHP Lideri Özgür Özel Cumhurbaşkanlığı hedefi olup olmadığı sorusuna yanıt verdi Uzun yıllar Milletvekilliği ve Grup Başkan Vekilliği görevinde bulunduğu partisini son yerel seçimde ilk sıraya taşıyan Özel gelecek hedeflerine dair konuştu. Özel 2028 için ise çok net ifadeler kullandı.
Havada korku dolu anlar! Türbülansa giren THY uçağında kabin memurunun beli kırıldı Havada korku dolu anlar! Türbülansa giren THY uçağında kabin memurunun beli kırıldı Son dönemde peş peşe yaşanan havayolu ulaşım olumsuzluklarına bir yenisi daha eklendi. Türk Hava Yollarına ait bir uçağın İzmir'e yaptığı uçuş esnasında türbülansa yakalandığı öğrenildi.
Resmi Gazetede yayınlandı! Çok sayıda kuruma atama kararı Resmi Gazetede yayınlandı! Çok sayıda kuruma atama kararı Gece saatlerinde Resmi Gazetenin yeni sayısı yayınlandı. Yayınlanan bu sayıda çok sayıda üniversitenin rektörünün değişmesi ve çeşitli kurumlara yönelik atama kararları yer aldı.