Gündem

İstanbul'da çöken binayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılacak İstanbul'da çöken binayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılacak İstanbul Küçükçekmece'de çöken bina ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Konuya ilişkin son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamalarda bulunurken idari ve adli sürecin başlatılacağı ifade edildi.
Depremzede kadın örgü örerek hayata tutundu Depremzede kadın örgü örerek hayata tutundu Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan Döne Bodur, 65 yaşında örgü örerek hayata tutundu. Bodur, örgü sayesinde depremi düşünmediğini söyledi.
YSK Başkanı Yener seçimlerle ilgili konuştu! Her şey yolunda gidiyor YSK Başkanı Yener seçimlerle ilgili konuştu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 3 ilçe ve 4 beldede yenilenen yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunarak her şeyin yolunda gittiğini söyledi.
LGS cevap anahtarı yayımlandı! MEB 2024 LGS soru ve cevapları LGS cevap anahtarı yayımlandı! MEB tarafından 8'nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen LGS, 2 Haziran tarihi ile sona erdi. Hedeflediği lisede eğitim almak üzere sınava katılım sağlayan adaylar için 2024 LGS cevap anahtarı da yayımlandı.
Bakan Özhaseki'den İstanbul'da çöken binayla ilgili kaçak kat açıklaması Bakan Özhaseki'den İstanbul'da çöken binayla ilgili kaçak kat açıklaması İstanbul’un Küçükçekmece ilçesindeki Kartalepe Mahallesi’nde bir binanın çöktüğü haberinin ardından olay yerine çok sayıda ekip ulaşarak müdahale etmişti. Yetkililerden konuya ilişkin açıklamalar gelirken son olarak Bakan Özhaseki, kaçak kat açıklaması yaptı.
Kayseri’de kimliğini unutan genç 1 dakika ile sınavı kaçırdı Kayseri’de kimliğini unutan genç 1 dakika ile sınavı kaçırdı Kayseri'de LGS sınavına girmek için okula giden bir genç, kimliğini evde unutunca sınav için verilen sürenin geçmesi nedeniyle sınava giremedi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya denetimlerde 415 bin 795 sürücüye işlem yapıldığını bildirdi İçişleri Bakanı Yerlikaya denetimlerde 415 bin 795 sürücüye işlem yapıldığını bildirdi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 - 30 Mayıs tarihleri arasında denetlenen araçlara ilişkin bilgiler paylaştı. Bu denetimlerde araç ve sürücülere yapılan işlemlere ilişkin detaylar da paylaşıldı.
Çankırı'da UMKE 23. Bölge Tatbikatı gerçekleştirildi Çankırı'da UMKE 23. Bölge Tatbikatı gerçekleştirildi Ankara kara yolu Ballıca mevkisinde UMKE 23. Bölge Tatbikatı düzenlendi. Tatbikata, Sinop ve Kastamonu'dan da ekipler katılım gösterdi.
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var İstanbul'dan gelen son dakika haberine göre Küçükçekmece'de bir binanın çöktüğü öğrenildi. Kartaltepe Mahallesi'nde bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken binanın enkazında kalanlar olduğu öğrenildi.
LGS sınavının ilk oturumu başladı! İkinci oturum kaçta başlayacak? LGS sınavının ilk oturumu başladı! Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının ilk oturumu başladı. Öğrencilerin aileleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İkinci oturumun saat kaçta başlayacağı ise merak ediliyor.
LGS  sınavının ilk oturumu devam ediyor LGS sınavının ilk oturumu devam ediyor Milyonlarca 8'nci sınıf öğrencisinin bir senedir hazırlıklarını sürdürdüğü LGS sınavının ilk oturumu başladı. 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen sınavın heyecanı aileleri de sardı.
Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteni açıklandı Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteni açıklandı Yola çıkacak olan vatandaşlar için açıklanan yol durum bülteni ile yollardaki bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgiler veriliyor. KGM tarafından paylaşılan yol durum bülteni ile 2 Haziran tarihli yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı alanlar da belli oldu.