Gündem

Çankırı'da hayırseverin yaptırdığı huzurevi açıldı Çankırı'da hayırseverin yaptırdığı huzurevi açıldı Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde hayırsever bir iş insanı tarafından yaptırılan huzurevi törenle açıldı.
Kayseri'de Sinan Zamanı projesiyle köy okulunun duvarları süslendi Kayseri'de Sinan Zamanı projesiyle köy okulunun duvarları süslendi Kayseri'de Sinan Zamanı projesiyle Gürpınar Mahallesi'ndeki köy okulunun duvarları Mimar Sinan'ın eserleriyle renklendi.
Anaokulunda bir anda yere yığılan çocuk hayatını kaybetti Anaokulunda bir anda yere yığılan çocuk hayatını kaybetti Sİvas'ta 6 yaşındaki bir çocuk, anaokulundayken bilinmeyen nedenle bayıldı. Yere yığılan küçük çocuk, hastanede yaşamını yitirdi.
Sivas'taki Değirmenaltı Şelalesi'ne yoğun ilgi Sivas'taki Değirmenaltı Şelalesi'ne yoğun ilgi Sivas'ta bulunan ve saklı cennet olarak bilinen Değirmenaltı Şelalesi, halk tarafından yoğun ilgi görüyor.
Çankırı'da alacak verecek kavgası! 1 ölü, 1 yaralı Çankırı'da alacak verecek kavgası! 1 ölü, 1 yaralı Çankırı Ilgaz'da iki grup arasında alacak verecek tartışması çıktı. Yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı haziran ayı maaşlarının ödeneceği tarihe çevrildi. Emekli ve memur maaşlarının bayramdan önce hesaplara geçip geçmeyeceği merak edilirken yapılan açıklamalar da takip edilmeye başlandı.
SGK çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği şartları neler, başvurular ne zaman? SGK çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği şartları neler, başvurular ne zaman? Çalışan anneye 325 euro bakıcı desteği haberleri yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK tarafından çalışan annelere verileceğini açıkladığı destekle ilgili detayları paylaştı. Annelerin gündeminde ise destek başvuru tarihleri ve şartları yer aldı.
MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakatları ne zaman? MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakatları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı sözleşmeli öğretmenlik için beklenen açıklamayı yapmıştı. 20 bin öğretmen alımı ile ilgili olarak mülakat tarihleri merak edilirken sorgulamalar da adaylar tarafından devam ediyor.
3 Haziran Dünya Bisiklet Günü için Eskişehir'de pedal çevrildi 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü için Eskişehir'de pedal çevrildi 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü için ülkenin birçok noktasında etkinlikler gerçekleştiriliyor. Eskişehir'deki vatandaşlar da etkinlik kapsamında yapılan bisiklet turunu tamamladı.
2024 2025 eğitim öğretim yılı ana sınıf ve birinci sınıf kayıtları ne zaman yapılacak? 2024 2025 eğitim öğretim yılı ana sınıf ve birinci sınıf kayıtları ne zaman yapılacak? 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılı takviminin yayımlanması ile beraber ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için kayıt dönemi tarihi de merak edildi. MEB tarafından açıklanan yeni eğitim öğretim takviminde detaylar da belli oldu.
Konya'da çocuklar için güvenli bisiklet yolu projesi başlatıldı Konya'da çocuklar için güvenli bisiklet yolu projesi başlatıldı Konya, bisiklete binme kültürüyle adından sık sık söz ettiriyor. Konya'da öğrenciler okula bisikletle konvoy halinde gidiyor, zabıtalar ise öğrencilere eşlik ediyor.
Emekli, Şehit yakınları, Gaziler, ölüm aylığı bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli, Şehit yakınları, Gaziler, ölüm aylığı bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekliler, Şehit yakınları, Gaziler ve ölüm aylığı alanlar yılda iki kez bayram ikramiyesi alıyor. Emekliler Kurban Bayramı öncesi ikramiyeyi ne zaman alacaklarını merak ederken hak sahipleri de tarih araştırmasına başladı.