Gündem

62 yaşındaki adam günde yaklaşık 20 kilometre pedal çeviriyor 62 yaşındaki adam günde yaklaşık 20 kilometre pedal çeviriyor 62 yaşındaki bisiklet tutkunu İlhami Yıldırım, 1990 yılından beri tutkuyla pedal çeviriyor. Yıldırım, günlük yaklaşık 20 kilometre bisiklet sürüyor.
Kurbanlık alırken aranan şartlar neler, nelere dikkat edilmeli? Kurbanlık alırken aranan şartlar neler, nelere dikkat edilmeli? Kurban Bayramı yaklaşırken kurban kesecek olan binlerce kişi de kurban alırken nelere dikkat etmeleri gerektiğini sorguluyor. Kurban kesecek vatandaşlar, kurban edilecek hayvanların hangi şartları taşıması gerektiği merak ederken dikkat edilmesi gereken hususları derledik.
LPG araç sahiplerine indirim müjdesi LPG araç sahiplerine indirim müjdesi Akaryakıt fiyatlarında son günlerde yaşanan değişimler vatandaşı bazı zaman mutlu ederken bazı zamanlarda ise üzüyor. Araç kullanıcılarının genel temennisi ise fiyatların aşağı seviyelere inmesi şeklinde oldu.
Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'den gelen haber gündeme bomba gibi düştü. Bir eğitim uçağının henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde düştüğü bildirildi.
Nevşehir'de içeriği değiştirilmiş 492 kilo tulum peyniri ele geçirildi Nevşehir'de içeriği değiştirilmiş 492 kilo tulum peyniri ele geçirildi Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nevşehir'de içeriği değiştirilmiş 492 kilo peynir ele geçirdi.
Kızılay kurban vekalet bedelleri Gazze kurban bağışı ne kadar? Kızılay kurban vekalet bedelleri Gazze kurban bağışı ne kadar? Yaklaşan Kurban Bayramı ile beraber kurban vekalet bedelleri de merak konusu oldu. Kurbanını bağışlamak isteyenler araştırmalarına devam ederken Gazze kurban bağışının ne kadar olduğu da merak edildi. Kızılay tarafından Gazze kurban bağışı bedeli açıklandı.
Tarkan’ın Kuantum albümü ne zaman çıkacak? Yeni şarkısı yayınlandı mı? Tarkan’ın Kuantum albümü ne zaman çıkacak? Yeni şarkısı yayınlandı mı? Tarkan’ın merakla beklenen albümü için isim ve tarih duyurusu verildi. Tarkan detayları sosyal medya hesabından paylaştı.
Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, kabine toplantısı ne zaman? Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, kabine toplantısı ne zaman? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayramın 9 gün olup olmayacağı merak ediliyor. Bugün gerçekleşecek Kabine toplantısında konuya ilişkin karar çıkması bekleniyor.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş başvuru kılavuzu yayımlandı mı, başvuru tarihi nedir? Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş başvuru kılavuzu yayımlandı mı, başvuru tarihi nedir? Kara Kuvvetleri Komutanlığı daha önce uzman erbaş alımı yapacağını duyurarak adayları bilgilendirmişti. Uzman erbaş alımı için detayları sorgulayan adaylar ise başvuru kılavuzuna dair detayları9 ve başvuru tarihlerini merak ederek araştırmalarına başladı.
Mezuniyet baloları yasaklandı mı,  iptal mi edildi? Mezuniyet baloları yasaklandı mı, iptal mi edildi? Mezuniyet baloları ile ilgili sorular haziran ayının gelişi ile en önemli konu başlıkları arasında yer aldı. Öğrenciler mezuniyet baloları için hazırlık yaparken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklamaları da merak edilen soruların cevabı niteliğinde oldu.
Sivas Şarkışla'da silahlı kavga! 1 ölü, 2 yaralı Sivas Şarkışla'da silahlı kavga! 1 ölü, 2 yaralı Sivas Şarkışla'da aralarında husumet bulunan kişiler arasında kavga çıkması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de toplanıyor! Gündem sokak hayvanları ve bayram tatili Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de toplanıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yaptığı Kabine toplantısı bugün gerçekleşecek. Gözler toplantıda ele alınacak konu başlıklarında olacak.