Gündem

RTÜK Başkanı Şahin duyurdu: Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin yayın yasağı kaldırıldı RTÜK Başkanı Şahin duyurdu: Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin yayın yasağı kaldırıldı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve arama çalışmalarının 19’uncu gününde derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, soruşturmasında yayın yasağı kararı alınmıştı. RTÜK Başkanı tarafından yapılan son dakika açıklamasında yayın yasağının kaldırıldığı duyuruldu.
Kırşehir’de cezaevinden firar eden 2 kişi yakalandı! Kırşehir’de cezaevinden firar eden 2 kişi yakalandı! Kırşehir’de daha önce cezaevinden firar eden iki kişinin polisler tarafından yakalanarak adalete teslim edildiği açıklandı.
Çöpe atmaya son! Renkli kıyafetten siyah giysiden çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? Çöpe atmaya son! Renkli kıyafetten siyah giysiden çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? Temizlikte en çok kullanılan malzemelerin başında yer alan çamaşır suyu ne yazık ki çamaşırlarda leke bırakmaktadır. Çamaşır suyu lekesi artık kabusunuz olmasın bu yöntemle şipşak çıkacak!
Öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sürecinde son durum Öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sürecinde son durum 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarında son durum adaylar tarafından merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı konuya ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarında son durum ne?
Sokak hayvanları çıkışı ile gündem olmuştu: Gülbin Tosun NOW TV ile yollarını ayırdı Sokak hayvanları çıkışı ile gündem olmuştu: Gülbin Tosun NOW TV ile yollarını ayırdı Ana haber bülteni deyince ülkede ilk akla gelen isimlerden olan Tosun sosyal medya hesabı üzerinden sert bir paylaşım yapmıştı. ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik ifadelerde bulunan deneyimli sunucu daha sonrasında ücretsiz izne çıkarılmıştı.
TÜBİTAK teknik ve destek personeli alacak TÜBİTAK teknik ve destek personeli alacak TÜBİTAK bünyesine teknik ve destek personeli alımı yapacak. Yapılacak olan 29 personel alımında son başvurular 24 Eylül’de alınacak. Başvuruda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar haberimizde
KYK yurt 1. yedek sonuçları açıklandı mı? GSB KYK yurt yedek sonuçları sorgulama KYK yurt 1. yedek sonuçları açıklandı mı? GSB KYK yurt yedek sonuçları sorgulama KYK yurt başvuru sonuçları geçtiğimiz günlerde GSB tarafından ilan edilmişti. Sonuçların açıklanmasından sonra başvuran öğrenciler KYK 1. Yurt yedek sonuçlarını da heyecanla beklemeye başladı. KYK yedek yurt başvuru sonuçları nereden sorgulanır?
MSB Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu açıkladı MSB Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu açıkladı Türkiye dün akşam saatlerinde gelen 4 şehit haberin şokunu atlatamadan bir şehit haberi ile daha sarsıldı. Milli Savunma Bakanlığı acı haberi kamuoyu ile paylaştı.
Kıyı Emniyeti Müdürlüğü daimi işçi alımı yapacak Kıyı Emniyeti Müdürlüğü daimi işçi alımı yapacak Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 5 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular için son tarihin 13 Eylül 2024 olduğu ifade edildi.
Bolu'da 45 bin 720 öğrenci ders başı yaptı! Bolu'da 45 bin 720 öğrenci ders başı yaptı! Bolu’da 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı 45 bin 720 öğrenci ile başladı. İlk ders zili bugün çalarken Bolu Valisi Erkan Kılıç yeni eğitim ve öğretim yılı için bir mesaj yayımladı.
Kırıkkale'de terör örgütü adına suç işleyen şahıs yakalandı! Kırıkkale'de terör örgütü adına suç işleyen şahıs yakalandı! Kırıkkale’de PKK/KCK silahlı terör örgütü adına suç işleyen bir kişi yapılan operasyon ile yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
9 Eylül resmi tatil mi, ne günü? 9 Eylül resmi tatil mi, ne günü? Tüm Türkiye’de okullar bugün açılıyor. Yeni eğitim öğretim yılının gelmesi ile birlikte günün anlam ve önemi veliler tarafından da araştırılıyor. 9 Eylül ne günü, resmi tatil mi? İşte merak edilenler..