Gündem

Kurban Bayramı tatili nedeniyle ek otobüs seferleri başladı Kurban Bayramı tatili nedeniyle ek otobüs seferleri başladı Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle özellikle tatil yörelerine yönelik otobüs seferlerine yoğun talep gösteriliyor. Bayram nedeniyle 12 bin ek otobüs seferinin biletleri satışa sunuldu.
Uzmanından öneri! Kurban Bayramı'nda ilk gün Adana kebap yapmayın! Uzmanından öneri! Kurban Bayramı'nda ilk gün Adana kebap yapmayın! Kurban Bayramı’na sayılı günler kala et tüketimi hakkında bazı bilgilendirmeler yapılıyor. Kebapçı Yaşar Aydın, Kurban Bayramı'nın ilk gününde kebap yapılmaması gerektiğini söyledi.
Eskişehir Odunpazarı'nda bıçaklı kavga! 3 kişi yaralandı Eskişehir Odunpazarı'nda bıçaklı kavga! 3 kişi yaralandı Eskişehir Odunpazarı'nda iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi.
Bakan bizzat duyurdu! SGK'ya sözleşmeli personel alımı yapılacak başvuruları kaçırmayın Bakan Işıkhan SGK'ya sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu Devlet kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek isteyenler yayımlanan ilanları sıkı sıkıya takip ederken gelen bir son dakika açıklaması heyecan yarattı. SGK'ya personel alımı için düğmeye basılırken ilanla ilgili de detaylar merak konusu oldu.
MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuruları ne zaman? MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuruları ne zaman? MEB 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı kapsamında Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-Kılavuzu’nu yayımladı. Yayımlanan kılavuzun ardından başvuru tarihleri merak edildi.
El Nino sıcakları bitiyor, La Nina dönemi başlıyor El Nino sıcakları bitiyor, La Nina dönemi başlıyor Dünya küresel ısınmanında etkisiyle insanların hayatlarını kaybetmesi ile sonuçlanan hava sıcaklıkları korkutu boyutlara ulaştı. İnsanlara zorunda kalmadıkça dışarı çıkmayın uyarısı yapılırken dünya için soğuk bir döneme girileceği ifade edildi.
Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, uzatıldı mı, kaç gün olacak? Cumhurbaşkanı kararı açıkladı Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, uzatıldı mı, kaç gün olacak? Cumhurbaşkanı kararı açıkladı Kabine toplantısı 4 Haziran 2024 kararları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliye bayram ikramiyesi için ödeme tarihini duyururken 9 günlük bayram tatili kararı bekleniyordu...
Konya'da Sahib Ata Külliyesi restorasyona alındı Konya'da Sahib Ata Külliyesi restorasyona alındı Cami, hamam ve medreseden oluşan Konya'daki Sahib Ata Külliyesi, kapsamlı restorasyona alındı.
Üniversitede aynı fakülteyi kazanan anne ve kızı birlikte mezun oldu Üniversitede aynı fakülteyi kazanan anne ve kızı birlikte mezun oldu Üniversitede aynı fakülteyi kazanan anne ve kızı, beraber mezun olmanın sevincini yaşadı. Anne Ayşe Naziker Karahan ise bölümünü birincilikle bitirdi.
Açıköğretim Fakültesi Final Sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Açıköğretim Fakültesi Final Sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Açıköğretim Fakültesi öğrencileri final sınavı sonuçları için geri sayıma başlamıştı. AÖF sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak edilirken bir yandan da sonuçların nereden sorgulanabileceği merak edildi.
Yozgat Sorgun’da belediyenin bankları yenilendi Yozgat Sorgun’da belediyenin bankları yenilendi Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, kullanılamaz hale gelmiş banklar, Sorgun Belediyesi tarafından yenilendi.
Horoz Lojistik halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek? Horoz Lojistik halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek? SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan şirketlerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Son olarak Horoz Lojistik'in halka arzına ilişkin detaylar merak konusu olurken borsada işlem göreceği tarih de araştırılıyor.