Gündem

Kendisine oy vermeyenlere şiir yazan muhtar adayı dolandırıldı! Kendisine oy vermeyenlere şiir yazan muhtar adayı dolandırıldı! Kırşehir’de 31 Mart yerel seçimlerini kaybeden ve bu sebeple de kendisine oy vermediği için akrabalarına şiir yazan muhtar adayı dolandırıldı. Adayı dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi ise tutuklandı.
Uzmanlar açıkladı! Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek? Uzmanlar açıkladı! Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek? Türkiye'ye bir anda sıcak hava dalgası giriş yaptı. Hava sıcaklıklarının artması ile beraber vatandaşlar da bu sıcaklıkların ülkemizi ne zaman terk edeceğini merak ederek araştırmalarına başladı.
2024 yaz Kur'an Kursları ne zaman başlıyor? 2024 yaz Kur'an Kursları ne zaman başlıyor? Okulların tatil olacak olması ile beraber Kur'an kurslarının da başlangıç tarihleri merak edildi. 2024 yılında Kur'an kurlarının başlayacağı tarih ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığından açıklama geldi.
Psikiyatri servisindeki hastaların el işi ürünleri sergilendi Psikiyatri servisindeki hastaların el işi ürünleri sergilendi Eskişehir'de psikiyatri servisindeki hastalara Uğraş Tedavisi uygulanıyor. Tedavi uygulanan hastaların el işi ürünleri ise sergiyle satışa çıkarıldı.
Adıyaman'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Adıyaman'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Adıyaman'da deprem olduğu öğrenildi.
Bakan Göktaş hasta alt bezi desteğine zam yapıldığını duyurdu Bakan Göktaş hasta alt bezi desteğine zam yapıldığını duyurdu Ülkemizde hasta bireyler için bez desteği sağlanıyor. Söz konusu bez desteğine ilişkin olarak Aile ve sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan zam açıklaması geldi.
Çankırı'da ağaç budama kavgası! 2 kişi yaralandı Çankırı'da ağaç budama kavgası! 2 kişi yaralandı Çankırı'da evinin önündeki ağacın budanmadığını söyleyen bir kişi, belediyedeki zabıta memurlarıyla tartıştı. Yaşanan olayda 2 kişi yaralandı.
Kırşehir'de horoz dövüştüren 36 kişi gözaltına alındı Kırşehir'de horoz dövüştüren 36 kişi gözaltına alındı Kırşehir'de horoz dövüştürüldüğü ihbarı üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda horoz dövüştüren 36 kişi gözaltına alındı.
Kolpaçino 4 4’lük nereden izlenir? Hangi dijital platformda yayınlanacak? Kolpaçino 4 4’lük nereden izlenir? Hangi dijital platformda yayınlanacak? Kamil Çetin’in yönetmenliğini ve Şafak Sezer’in başrol ve senaristliğini üstlendiği fenomen seri Kolpaçino’nun 4. filminin hangi dijital platforma geleceği duyuruldu.
Nüfus müdürlükleri YKS dolayısıyla 8 -9 Haziran'da açık olacak Nüfus müdürlükleri YKS dolayısıyla 8 -9 Haziran'da açık olacak Binlerce öğrenci bir yılın sonunda üniversite sınavına katılım sağlayacak. Üniversite eğitimi almak ve hayali olan bölüme yerleşmek isteyen öğrenciler 8 - 9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan üniversite sınavında ter dökecek. Sınav öncesi Nüfus Müdürlüklerinden de beklenen açıklama geldi.
Kırıkkale'de Çevre Haftası etkinliği gerçekleştirildi Kırıkkale'de Çevre Haftası etkinliği gerçekleştirildi Çevre Haftası etkinliği, birçok ilde çeşitli programlarla kutlanıyor. Kırıkkale'de düzenlenen Çevre Haftası etkinliğinde çevre temizliği yapıldı.
Niğde’de Dünya Süt Günü etkinliği yapıldı Niğde’de Dünya Süt Günü etkinliği yapıldı Niğde'de Dünya Süt Günü ve Araştırma Merkezi Tanıtımı adlı program gerçekleştirildi. Programda sütün insan sağlığı bakımından öneminden bahsedildi.