Gündem

Bursa İnegöl'de sandalye fabrikasında yangın çıktı Bursa İnegöl'de sandalye fabrikasında yangın çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sandalye fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle 4 işçi dumandan etkilendi.
Konya'da köpek saldırısı! Genç kız bacağından yaralandı Konya'da köpek saldırısı! Genç kız bacağından yaralandı Konya Selçuklu'da 21 yaşındaki genç kız, parkta yürürken köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısına uğrayan genç kız, hastanede tedavi altına alındı.
2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS'ye katılım sağlayacak olan öğrenciler şimdiden sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandı. YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih tercihler ve üniversite kayırları için belirleyici olacak. Dolaysıyla öğrenciler ve aileleri de sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediliyor.
Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kimlerin kurban kesebileceği, kimlerin kurban kesmekle yükümlü olduğu merak edildi. Kurban kesme ibadeti ile ilgili olarak merak edilenlere yanıt aranırken kimlerin kurban kesebileceğine ilişkin merak edilenleri derledik.
2024 YKS soru kitapçıkları sınav merkezine doğru yola çıktı 2024 YKS soru kitapçıkları sınav merkezine doğru yola çıktı 2024 YKS için geri sayım başladı. 8 - 9 Haziran'da yapılacak olan sınav için soru kitapçıklarını ve evraklarını taşıyan nakliye araçları yoğun güvenlik önlemleri altında ülke genelindeki sınav merkezine sevkiyata başladı.
Sınavdan önce yapılması gerekenler! Bunlara dikkat! Sınavdan önce yapılması gerekenler! Bunlara dikkat! 8-9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) saatler kala büyük heyecan yaşanıyor. Uzmanlar ise sınav ile ilgili önemli son uyarıları yapıyor.
Bursa Nilüfer'de trafik kazası! 8 kişi yaralandı Bursa Nilüfer'de trafik kazası! 8 kişi yaralandı Bursa Nilüfer'de işçileri taşıyan servis ile kamyonet çarpıştı. Yaşanan kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgedeki en yakın hastanelere sevk edildi.
Konya Kulu'da arpa tarlasında yangın! Konya Kulu'da arpa tarlasında yangın! Konya Kulu'da arpa ekili bir tarlada yangın çıktı. Yangında hasadı yaklaşmış arpalar yandı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Kırıkkale'de sınava girecek öğrenciler için konferans verildi Kırıkkale'de sınava girecek öğrenciler için konferans verildi Kırıkkale'de YKS sınavına girecek öğrencilere Sınav Başarısı İçin Beyin Temelli Motivasyon adlı konferans verildi.
MGM raporu paylaştı! Yurt genelinde hava nasıl olacak? MGM raporu paylaştı! Yurt genelinde hava nasıl olacak? Yurt genelinde yükselen hava sıcaklıklarını ardından Başkent Ankara'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışlar gece de devam etti. Ankara'nın bazı noktalarında hayat durma noktasına gelirken yurt genelinde hava durumu verilerine ilişkin MGM'den açıklama geldi.
Yozgat Sorgun'da zincirleme kaza! 1 ölü, 7 yaralı Yozgat Sorgun'da zincirleme kaza! 1 ölü, 7 yaralı Yozgat-Sivas kara yolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 1 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.
İran’da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi! İran’da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Türkiye’nin yanı sıra komşu ülkelerde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken İran’da deprem olduğu kaydedildi.