Gündem

MGM haftaya yağışların azalacağını sıcaklıkların artacağını duyurdu MGM haftaya yağışların azalacağını sıcaklıkların artacağını duyurdu Hava durumu verilerine ilişkin MGM'den so dakika açıklaması geldi. Önümüzdeki haftaya dair hava durumu verileri açıklanırken sıcaklık artışı olacağına vurgu yapıldı. Yapılan açıklamada yağışların ise azalacağına dikkat çekildi.
ÖSYM Başkanı Ersoy sınav binasını ziyaret etti ÖSYM Başkanı Ersoy sınav binasını ziyaret etti ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, YKS'nin ilk oturumu TYT öncesi sınav binasına ziyarette bulundu.
2024 YKS kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor, kaç dakika sürecek? TYT sınav süresi 2024 YKS kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor, kaç dakika sürecek? TYT sınav süresi YKS heyecanı başladı. Sınava katılım sağlayacak adaylar ve yakınları tarafından araştırmalar başlarken YKS'nin saat kaçta başladığı, süresi ve kaç soru sorulduğu da merak edildi.
Resmi Gazete'de 5 lira değerindeki madeni paraların tedavüle çıkarılmasına ilişkin düzenleme kararı 5 TL değerindeki madeni paralar tedavüle giriyor Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyunu ilgilendiren pek çok karar açıklanıyor. Günlük olarak yayımlanan Resmi Gazete'de bu kez 5 TL değerindeki madeni paraların tedavüle çıkarılmasına ilişkin bir düzenleme yayımlandı.
2024 Umre dönemi ne zaman başlayacak? 2024 Umre dönemi ne zaman başlayacak? 2024 Umre başlangıç tarihleri merak ediliyordu. Umre ile ilgili merak edilenler artarken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan açıklama geldi.
Babalar Günü ne zaman, kaç gün kaldı, ayın kaçında? Babalar Günü ne zaman, kaç gün kaldı, ayın kaçında? Babalar Günü tarihi vatandaşların gündeminde yer alıyor Babalar Günü hakkında bilgi sahibi olmak isteyen bu günü kaçırmamak adına da araştırmalarını sürdürüyor. Anneler Gününün ardından Babalar Günü telaşı başlarken merak edilenleri derledik.
Çankırı'da öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması eğitimi verildi Çankırı'da öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması eğitimi verildi Çankırı'da öğrencilere ağız ve diş sağlığı hakkında farkındalık eğitimi verildi. Eğitim sayesinde çocuklar ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirildi.
Sivas Kangal'da otomobiller çarpıştı! 5 kişi yaralandı Sivas Kangal'da otomobiller çarpıştı! 5 kişi yaralandı Sivas Kangal'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kazada 5 kişi yaralandı.
Kayseri'de kuyuya düşen yavru kedi kurtarıldı Kayseri'de kuyuya düşen yavru kedi kurtarıldı Kayseri Melikgazi'de bir yavru kedi 20 metrelik kuyuya düştü. Yavru kedi, ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.
YKS sınav saati ve süresi nedir, YKS'de kalem silgi verilecek mi 2024? YKS sınav saati ve süresi nedir, YKS'de kalem silgi verilecek mi 2024? Üniversite eğitimi almak isteyen gençlerin YKS için geri sayımı başladı. Hafta sonu girecekleri sınavlarda ter dökecek olan adaylar bazı sorulara da yanıt aramaya başladı.
Vatandaşları dolandıran şüpheliler tutuklandı Vatandaşları dolandıran şüpheliler tutuklandı Kırşehir'de bankalardan kredi çekemeyen vatandaşları dolandıran kişiler tespit edildi. Ekipler tarafından düzenlenen Galericiler-2 operasyonuyla şüpheliler yakalandı.
YKS'ye saatler kaldı! Sınav sabahı bunları yapmayın! YKS'ye saatler kaldı! Sınav sabahı bunları yapmayın! 2024-YKS sınavına saatler kaldı. Sınav sabahı bazı besinleri tüketmemek gerekiyor. Diyetisyen Neslihan Öztürk, sınav sabahı tüketilmemesi gereken besinler hakkında konuştu.