Gündem

Sokakta bulduğu kuşun sahibini arıyor! Sokakta bulduğu kuşun sahibini arıyor! Eskişehir'de bir öğrenci sokakta bulduğu muhabbet kuşunun sahibini bulmak için arkadaşlarıyla harçlıklarını birleştirdi ve ilanlar bastırdı.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne 11 işçi alınacağı açıklandı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne 11 işçi alınacağı açıklandı Devlet kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyen vatandaşlar, çeşitli mecralardan yapılan duyuruları takibini sürdürüyor. Belirli dönemlerde yapılan alımlara ise çok sayıda başvuru geliyor.
Emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyeleri bugün hesaplarına yatırılıyor! Emekli ikramiyeleri bugün hesaplara yatırılıyor! Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyeleri bugün itibariyle hesaplara yatırılmaya başlanacak. Maaş alma takvimine göre emeklilerin hangi tarihte ne kadar alacağı merak ediliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2009'dan sonra doğanlara sigara satışının yasaklanabileceğini söyledi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigara ile mücadelede İngiltere modeli sinyali Siyasi kariyeri boyunca sigara karşıtı olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konudaki kararlılığını koruyor. Sigara ile mücadelede sık sık mesajlar veren Cumhurbaşkanı, yeni kararlar alınabileceğini belirtti.
Kırıkkale'de alkollü sürücü EDS panosuna çarpıp dereye uçtu Kırıkkale'de alkollü sürücü EDS panosuna çarpıp dereye uçtu Kırıkkale'de alkollü bir sürücü EDS panosuna çarptı, daha sonra da araç dereye uçtu. Yaşanan kazada alkollü sürücü ağır yaralandı.
YKS maratonu sona erdi! Milyonlarca öğrenci rahat bir nefes aldı YKS maratonu sona erdi Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen üniversite sınavı için bugün üçüncü oturum olan YDT sınavının yapılmasıyla YKS maratonu sona erdi. Öğrenciler 3 günlük maratonun ardından rahat bir nefes aldı.
Kurban Bayramı öncesi denetimler artırıldı! 10 günde 1820 araca ceza uygulandı! Kurban Bayramı öncesi denetimler artırıldı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Kurban Bayramı öncesi denetimlerin artırıldığını vurguladı. Bakan Uraloğlu, 10 günlük süre zarfında 1820 uyarı cezası ile toplamda 1 milyon 21 bin 726 TL'lik idari işlem uygulandığını belirtti.
Türk Kızılay kurban vekalet bedelleri ne kadar oldu? Türk Kızılay kurban vekalet bedelleri ne kadar oldu? Türk Kızılay, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere kurban vekalet bedellerini açıkladı. Kızılay yardımlardan bir kısmını Gazze’ye de gönderecek.
YKS’nin ikinci oturumu AYT sona erdi! Üçüncü oturum 15.45’te YKS’nin ikinci oturumu sona erdi Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen üniversite sınavı için bugün ikinci oturum olan YKS sınavı yapıldı. Son oturum olan yabancı dil sınavı saat 15.45’te başlayacak.
CNBC-e hangi kanallarda çıkacak? Uydu ve platformlarda var mı? CNBC-e hangi kanallarda çıkacak? Uydu ve platformlarda var mı? Kablo TV döneminin unutulmaz kanallarından biri olan CNBC-e geri dönüyor. Kanalın 10 Haziran’dan itibaren yayın hayatına başlayacağının duyurulmasının ardından internet üzerinde CNBC-e'nin hangi kanallarda çıkacağı ve uydu ve platformlarda yayın yapıp yapmayacağına yönelik aramalar yapılıyor.
AYT oturumu saat kaçta bitecek? Kaç dakika sürüyor? AYT oturumu saat kaçta bitecek? Kaç dakika sürüyor? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen YKS’nin ikinci oturumu AYT’nin ne zaman biteceğine yönelik aramalar yapılıyor.
CHP Lideri Özel'den Asgari ücrete zam resti CHP Lideri Özel'den Asgari ücrete zam resti Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı asgari ücrete yıl içinde yeni bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı şeklinde olmuştu. Bakanlık ve hükümet nezdinde gelen açıklamalara karşın muhalefet kanadından tepki söylemleri gelmeye devam ediyor.