Gündem

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı! Binlerce öğretmenin merakla beklediği sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ve sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, duyuruyu internet sitesi üzerinden yaptı.
Eskişehir'de Çevre Şenliği düzenlendi Eskişehir'de Çevre Şenliği düzenlendi Eskişehir'de çevre sorunlarına dikkat çekmek için 2'nci Çevre Şenliği yapıldı. Çocuklar, şenlikte hem eğlendi hem öğrendi.
Google’a otel fiyatı karşılaştırmalarında ceza! Rekabet Kurulu devreye girdi Google’a otel fiyatı karşılaştırmalarında ceza! Rekabet Kurulu devreye girdi Google’ın, yerel arama hizmetleri ile konaklama fiyatı karşılaştırma hizmetleri pazarlarındaki rekabeti bozduğu gerekçesiyle Rekabet Kurulu tarafından 482 milyon lira ceza ödemesine karar verildi.
Yaşlı ve yalnız olmayı reddeden kadın bakın ne yaptı! Yaşlı ve yalnız olmayı reddeden kadın bakın ne yaptı! 70'li yaşlarda olan Molly Webster isimli kadın, yaşlı ve yalnız olmayı reddettiğini söyleyerek, tek başına dünyayı dolaşmaya çıktı.
Kırıkkale-Kırşehir yolunda kaza! 3 kişi yaralandı Kırıkkale-Kırşehir yolunda kaza! 3 kişi yaralandı Kırıkkale-Kırşehir kara yolunda otomobil ile motosiklet çarpıştı. Yaşanan kazada 3 kişi yaralandı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları belli oldu mu, mülakat yerleri açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları belli oldu mu, mülakat yerleri açıklandı mı? Geçtiğimiz haftalarda Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından 20 bin yeni öğretmen alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından öğretmen olmak isteyenler hızlı bir şekilde başvurularını yapmıştı.
e-Okul not ve devamsızlık girişi bitti mi, ne zaman kapanacak? e-Okul not ve devamsızlık girişi bitti mi, ne zaman kapanacak? Okulların kapanmasına sayılı günler kala e-Okul not ve devamsızlık girişleri de merak konusu oldu. E-Okul'un ne zaman kapanacağı da merak edilenler arasında yer alırken yapılan araştırmalar doğrultusunda detayları derledik.
Teşrik tekbirleri nedir, ne zaman başlar, ne zamana kadar yapılır? Teşrik tekbirleri nedir, ne zaman başlar, ne zamana kadar yapılır? Müslümanlığın farz ibadetlerinden olan Kurban'a sadece bir kaç gün kaldı. Bu nedenle bu dönemde yapılacak görevler hakkında bilgisi eksik olanlar ve bilgilerini yenilemek isteyenler araştırmalarını sıklaştırdı.
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü memur alımı  başvuru tarihi ve şartları nedir? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü memur alımı başvuru tarihi ve şartları nedir? Adalet Bakanlığı CTE memur alımını duyurmuştu. Adalet Bakanlığı CTE memur alımı için araştırmalar devam ederken başvuru tarihi ve şartları da merak edilenler arasında yer aldı. CTE memur alımı hakkında merak edilenleri derledik.
2024 Kurban Bayramı arefe günü ne zaman, hangi tarihte? 2024 Kurban Bayramı arefe günü ne zaman, hangi tarihte? Kurban Bayramı tarihinin yaklaşması ile beraber arefe günü araştırmaları da başladı. Arefe gününün hangi tarihe denk geldiği ve ne zaman idrak edileceği merak edilirken araştırmalar da başladı. Arefe günü tarihi ile ilgili merak edilenleri derledik.
Binanın dış temizliği için kullanılan vincin zinciri koptu! 1 yaralı Binanın dış temizliği için kullanılan vincin zinciri koptu! 1 yaralı Konya Meram'da bir işçinin binanın dış temizliği için çıktığı vincin zinciri koptu. Vinçte bulunan işçi yaralandı. İşçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
2024 Asgari ücrete Temmuz ayında ara zam olacak mı? 2024 Asgari ücrete Temmuz ayında ara zam olacak mı? Temmuz ayının yaklaşması ile beraber asgari ücrete ara zam açıklamaları da yakından takip edilmeye başlandı. Temmuz ayında artacak olan emekli ve memur maaşlarının ardından asgari ücretliler de araştırmalarına başlarken herhangi bir açıklama gelip gelmediğini merak ediyor.