Gündem

Sivas'ta otomobillerin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı Sivas'ta otomobillerin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı Sivas Şarkışla'da otomobillerin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 4 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıllar sonra CHP Genel Merkezine ziyarette bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan yıllar sonra CHP Genel Merkezine ziyarette bulundu Günlerdir beklenen 2. buluşma nihayet gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP lideri Özel'e iade-i ziyarette bulundu.
Aşk acısını unutmaya çalışan adam bakın ne yaptı! Aşk acısını unutmaya çalışan adam bakın ne yaptı! 6 yıl önce aşık olduğu bir kadından karşılık bulamayan Ali Memil, karşılıksız aşkına teselliyi 1970'lerde buldu. Aşk acısını unutmaya çalışan adam nostaljik kıyafetler giyiyor.
Murat Soydan kimdir? Hangi film ve dizilerde oynadı? Murat Soydan kimdir? Hangi film ve dizilerde oynadı? Yeşilçam’ın usta oyuncularından Murat Soydan 83 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam döneminin birçok yapımında ve son dönem dizilerde yan rollerde görmeye alışık olduğumuz Murat Soydan’ın kim olduğu ve hayatına yönelik detaylar merak edildi.
Taksici ölümden döndü! Aracını durdurmaya çalışırken altında kaldı! Taksici ölümden döndü! Aracını durdurmaya çalışırken altında kaldı! Eskişehir Odunpazarı'nda bir taksici, el frenini çekmeyerek markete girdi. Sürücü aracının kaydığını fark edince durdurmaya çalıştı. Kayan taksisini durdurmaya çalışan sürücü altında kaldı.
Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu MHP lideri Bahçeli: "Vatan ve bağımsızlık, demokrasi konusu olarak gösterilemez" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bir çok konuya değinilen konuşmanın odak noktasında sınır ötesinde yaşanan terör devleti girişimleri yer aldı.
Konya Meram'da genç kadın araçta vurulmuş halde bulundu Konya Meram'da genç kadın araçta vurulmuş halde bulundu Konya Meram'da genç bir kadın, park halindeki aracın içerisinde tabancayla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kurbanını böyle kesene dudak uçuklatan para cezası gelecek! Kurbanını böyle kesene dudak uçuklatan para cezası gelecek! Ülkemizde milyonlarca vatandaş tarafından idrak edilecek olan kurban kesme ibadetinin istenmeyen görüntüler oluşturmaması için çalışmalar sürüyor. Bu ibadetin gerçekleştirilmesi ile ilgili konulan kuralları çiğneyenlere yaptırım uygulanacak.
2024 MSÜ tercih sonuçları duyuruldu! 2024 MSÜ tercih sonuçları duyuruldu! Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih sonuçları duyuruldu. Duyuru MSÜ’nün internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapıldı.
2024 öğretmenlerin il dışı atama sonuçları belli oldu 2024 öğretmenlerin il dışı atama sonuçları belli oldu Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2024 öğretmenlerin il dışı atama sonuçları belli oldu.
6 Şubat depremini 3 gün önceden bilen ssgeos yine uyarı yaptı 6 Şubat depremini 3 gün önceden bilen ssgeos yine uyarı yaptı Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında, Cumhuriyet tarihine geçecek bir felaket yaşamıştı. Kahramanmaraş merkezli 7 büyüklüğünde gerçekleşen iki depremde on binlerce insan hayatını kaybederken geride maddi ve manevi olarak kapanması zor yaralar kalmıştı.
Görme engelli çift yaşam azimleriyle örnek oluyor Görme engelli çift yaşam azimleriyle örnek oluyor Yüzde 100 ve yüzde 50 görme engelli çift, yaşam azmi ve gayreti ile örnek oluyor. Köyde tarlada çalışan çift, zorlukları beraber aşıyor.