Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan başıboş sokak köpekleri açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan başıboş sokak köpekleri açıklaması Günlerdir devam eden ve son günlerdeki kuduz vakaları ile iyice alevlenen başıboş köpekler ile ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Konu hakkında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Tunç'ta insan sağlığı vurgusu yaptı.
Alper Gezeravcı Eskişehir'de öğrencilerle bir araya geldi Alper Gezeravcı Eskişehir'de öğrencilerle bir araya geldi Alper Gezeravcı, Eskişehir'de bir etkinliğe katıldı. Etkinlik kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Gezeravcı, merak edilenleri cevapladı.
Kurban Bayramı öncesi kahvecilerde yoğunluk Kurban Bayramı öncesi kahvecilerde yoğunluk Bayramların vazgeçilmezlerinden biri olan Türk kahvesine yoğun talep gerçekleşiyor. Bayram öncesi kahvecilerde bayram yoğunluğu yaşanıyor.
Kendisine doğru koşan ayıyı işte bu yöntemle uzaklaştırdı! Kendisine doğru koşan ayıyı işte bu yöntemle uzaklaştırdı! Profesyonel rehber olduğu iddia edilen adam, kendisine doğru koşarak gelen ayıya karşı yaptığı taktik ile ayıyı uzaklaştırdı.
Mama kabını çalan hırsızı gören şaşırdı! Mama kabını çalan hırsızı gören şaşırdı! Sivas'ta bir veteriner kliniğinin önündeki mama kabının sürekli çalınması üzerine kamera kayıtları incelendi. Kamera kaydı görüntüsünü izleyenler ise şok oldu.
Sivas'ta kaza! 1 çocuk hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı Sivas'ta kaza! 1 çocuk hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı Sivas İmranlı'da hafif ticari araç şarampole devrildi. Yaşanan kazada 1 çocuk yaşamını yitirdi, 5 kişi ağır yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşıldı.
Kurban Bayramı öncesi şap hastalığına karşı aşılama çalışmaları sürüyor Kurban Bayramı öncesi şap hastalığına karşı aşılama çalışmaları sürüyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı öncesi çift tırnaklı hayvanlarda rastlanan şap hastalığına karşı aşılama çalışmalarının devam edildiğini açıkladı.
Konya Kulu'da aynı mahalledeki 3 kişiye kene yapıştı Konya Kulu'da aynı mahalledeki 3 kişiye kene yapıştı Konya'nın Kulu ilçesinde aynı mahallede yaşayan 3 kişiye kene yapıştı. Keneler, doktorların müdahalesiyle çıkartılarak incelenmek üzere laboratuvara gönderildi.
Akaryakıta gelen indirim kısa sürdü! Motorine büyük zam kapıda Akaryakıta gelen indirim kısa sürdü! Motorine büyük zam kapıda Uzun bir süredir devam eden akaryakıt fiyatlarındaki istikrarsızlık devam ediyor. Gelen indirim kararının ardından bir kaç sonra yeniden indirim miktarına yakın düzeyde zam geleceği öğrenildi.
Genç besici kurbanlık hayvanlarına keman çalıyor Genç besici kurbanlık hayvanlarına keman çalıyor Kırıkkale'de besicilik yapan genç, kurbanlık hayvanlarına keman çalıyor. Genç hem hem kendini geliştiriyor hem huzur buluyor.
YKS'de görev alan gözetmen ücretleri ne zaman yatacak? YKS'de görev alan gözetmen ücretleri ne zaman yatacak? Üniversite sınavında gözetmen olan görevliler ücretlerinin yatacağı tarihine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Konuyla ilgili ÖSYM'den açıklama beklenirken detaylar da sorgulanıyor.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kuduz vakalarında artış yaşandığını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kuduz vakalarında artış yaşandığını açıkladı Türkiye'nin en birinci gündem maddesi olan başıboş sokak köpekleri ve kuduz hastalığı konusunda yeni söylemler gelmeye devam ediyor. Konuya dair sağlık bilgilerini veren Bakan Koca tedirgin eden gelişmeyi açıkladı.