Gündem

Konya merkezli 2 ilde change araç operasyonu! Konya merkezli 2 ilde change araç operasyonu! Konya merkezli 2 ilde change araç operasyonu yapıldı. Operasyonda 5 kişi tutuklandı.
Havaların ısınmasıyla sütlü tatlılara talep arttı! Şerbetlilerin satışı azaldı! Havaların ısınmasıyla sütlü tatlılara talep arttı! Şerbetlilerin satışı azaldı! Havaların ısınmasıyla tatlı yemek isteyenler daha çok sütlü tatlılara yöneldi, şerbetli tatlıların satışında düşüş yaşanıyor.
Çankırı'daki kazada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti Çankırı'daki kazada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti Çankırı'da D100 kara yolunda trafik kazası meydana geldi. Kazada 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.
Kırıkkale'de metruk yapıların yıkımı sürüyor Kırıkkale'de metruk yapıların yıkımı sürüyor Kırıkkale'de metruk yapıların yıkımına devam ediliyor. Kırıkkale Belediyesi ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve şehrin görünümünü iyileştirmek adına çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
Kurban Bayramı'nda noterler açık mı, hizmet veriyor mu? Kurban Bayramı'nda noterler açık mı, hizmet veriyor mu? 2024 yılı Kurban Bayramı'nın gelmesiyle beraber bayram tatilinde noterlerin açık olup olmayacağı merak ediliyor.
Kurban bayramı tatilinde PTT ve PTT Kargo açık mı, hizmet veriyor mu? Kurban bayramı tatilinde PTT ve PTT Kargo açık mı, hizmet veriyor mu? Ülkemizde milyonlarca vatandaş kurban bayramı ve bayram tatili öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Bu günlerde PTT'de işi olan ya da olma ihtimali bulunan vatandaşlar tatilde bu yerlerin açık olup olmayacağını öğrenmek için araştırma yapıyor.
Çorum-Yozgat yolunda kaza! 5 kişi yaralandı Çorum-Yozgat yolunda kaza! 5 kişi yaralandı Çorum-Yozgat kara yolunda tır ile araçlar çarpıştı. Yaşanan kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çürüdüğü için kesilen ağaç traktörün üstüne devrildi! Çürüdüğü için kesilen ağaç traktörün üstüne devrildi! Sivas'ta çürüdüğü için kesilen ağaç, traktörün üstüne devrildi. Yaşanan olayda kimsenin yaralanmaması ise sevindirdi.
Öğretmenler il dışı atamalarda yetersiz kontenjana dikkat çekmek için çiçek gönderecek Öğretmenler il dışı atamalarda yetersiz kontenjana dikkat çekmek için çiçek gönderecek Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin il dışı atama sonuçlarını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ancak birçok öğretmene göre kontenjan yetersiz kaldığı için binlerce öğretmen mağduriyet yaşadı.
CHP Lideri Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye ittifak daveti CHP Lideri Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye ittifak daveti Seçim sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halktan gelen mesajı anladıklarını ve bu duruma göre hareket edeceklerini söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri ile karşılıklı ziyaretlerde bulunması ve Sinan Ateş'in eşi ile görüşmesi MHP tabanında soru işareti oluşturmuştu
Konya'da dere yatağındaki obruk çalışmalarla kapatıldı Konya'da dere yatağındaki obruk çalışmalarla kapatıldı Konya Çumra'daki dere yatağında oluşan obruk nedeniyle kanalda suyun akışı kesildi. Bölgedeki çalışmalar sonrası obruk kapatıldı ve kanala tekrar su verilmeye başlandı.
ÖSYM KPSS ön lisans başvurularının başladığını duyurdu ÖSYM KPSS ön lisans başvurularının başladığını duyurdu Devlet kurumlarında iş hayatına atılmak isteyenlerin girmesi gereken sınav olan KPSS ile ilgili ÖSYM sabah saatlerinde yeni bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda 2024 yılı için ön lisans sürecinin bugün itibariyle başladığı ifade edildi.