Gündem

2024 BESYO tercihleri ne zaman başlıyor? 2024 BESYO tercihleri ne zaman başlıyor? BESYO tercihleri için araştırmalar sürüyor. YKS ile Spor Bilimleri Fakültesi için düzenlenen Özel Yetenek Sınavı tamamlanırken adaylar bu kez BESYO tercihlerinin alınacağı ve sonuçlarının açıklanacağı tarihe odaklandı.
Binali Yıldırım anjiyo operasyonu geçirdi: Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Binali Yıldırım anjiyo operasyonu geçirdi: Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Eski Başbakan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, anjiyo operasyonu geçirdi. Binali Yıldırım'ın geçirdiği operasyon sonrası sağlık durumu merak edildi.
Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 1 kişi tutuklandı Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 1 kişi tutuklandı Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Yürütülen soruşturma kapsamında 1 kişinin tutuklandığı ifade edildi.
Adalet Bakanı Tunç Narin Güran cinayetine ilişkin gizlilik uyarısında bulundu Adalet Bakanı Tunç Narin Güran cinayetine ilişkin gizlilik uyarısında bulundu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayetine ilişkin, gizlilik uyarısında bulundu. Bakan Tunç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada soruşturmanın titizlikle devam ettiğini ve suçluların cezalarını çekeceğine değindi.
Bisküvi fabrikalarında çalışacak deneyimli deneyimsiz personel alınacak Bisküvi fabrikalarında çalışacak deneyimli deneyimsiz personel alınacak Bisküvi fabrikalarına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Yapılan açıklamada Türkiye genelinde farklı illerde bulunan bisküvi fabrikalarına deneyimli deneyimsiz personel alımı yapılacak. İşte başvuru şartları..
Çorum Sungurlu'ya atanan yeni emniyet müdürü görevine başladı Çorum Sungurlu'ya atanan yeni emniyet müdürü görevine başladı Çorum’un Sungurlu ilçesine kısa bir süre önce ataması yapılan Emniyet Müdürü Murat Önder yeni görevine başladı.
Eskişehir'de başıboş köpeğin saldırdığı park görevlisi yaralandı! Eskişehir'de başıboş köpeğin saldırdığı park görevlisi yaralandı! Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde başıboş sokak köpeği park görevlisine saldırarak yaralanmasına neden oldu.
MSB hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün şehit olduğunu duyurdu MSB hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün şehit olduğunu duyurdu Peş peşe gelen şehit haberleri vatandaşları şok etmeye devam ediyor. Son günlerde sıklıkla duyulmaya başlanan sağlık sebebiyle vefat eden askerlere bir yenisi daha eklendi.
Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi mi? Ekmek ne kadar? Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi mi? Ekmek ne kadar? Ankara’da simit fiyatlarına zam geldiğinin duyurulmasından sonra gözler ekmek fiyatlarına çevrildi. Başkentte simitten sonra ekmek fiyatlarına da zam gelecek mi? 1 ekmek kaç TL? İşte detaylar..
DGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 DGS tercihleri DGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 DGS tercihleri 14 Ağustos’ta açıklanması gereken DGS sonuçları bu sabah saatlerinde açıklandı. DGS sonuçlarını öğrenen adaylar tercihlerin ne zaman başlayacağını merak ediyor.
Çankırı'da 9 milyon yıl öncesine ait fil kemikleri bulundu Çankırı'da 9 milyon yıl öncesine ait fil kemikleri bulundu Çankırı’da yapılan kazı çalışmalarında bir file ait kemiklerin bulunduğu açıklandı. Ayrıca bölgenin tarihinin 9 milyon yıl öncesine kadar gittiği tespit edildi.
Narin’in amcası Salim Güran, o soruya yanıt veremedi Narin’in amcası Salim Güran, o soruya yanıt veremedi Tüm Türkiye 8 yaşında cansız bedeni bulunan Narin’e ağlıyor. Dün defnedilen Narin’in olayına ilişkin yayın yasağı kaldırılmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklu olan amca Salim Güran2ın o soruya yanıt veremediği öğrenildi.