Gündem

Bayramda yola çıkacaklar dikkat! Uykusuz kalmayın! Bayramda yola çıkacaklar dikkat! Uykusuz kalmayın! Kurban Bayramı için birçok kişi sevdiklerinin ziyaretine ya da tatile gidiyor. Yola çıkanların dikkat etmesi gereken en önemli noktalardan biri de uykusuzluk olarak açıklanıyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ekonomi gündemine yönelik önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ekonomi gündemine yönelik açıklamalar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomi gündemine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti! Kaç yaşında, neden vefat etti Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti! Kaç yaşında, neden vefat etti Sunucu Nur Viral ile beraber yer aldığı sabah programı ile akıllardan yer edinen ünlü ilahiyatçı sevenlerini üzdü. Kavaklı'nın vefatı sonrasında hayatının detayları merak konusu oldu.
Arefe günü eczaneler yarım gün mü, saat kaça kadar açık? Arefe günü eczane çalışma saatleri Arefe günü eczaneler yarım gün mü, saat kaça kadar açık? Arefe günü eczane çalışma saatleri Arefe günü araştırmaları devam ederken bu kez gündeme eczanelerin çalışma saati geldi. Eczanelerin arefe günü çalışma saatleri belli olurken merak edilenleri derledik.
Kedi Kasabası'nda otel konforunda yaşıyorlar! Kedi Kasabası'nda otel konforunda yaşıyorlar! Kayseri'de bulunan Kedi Kasabası’ndaki kediler, otel konforunda yaşıyor ve bakımları eksiksiz yapılıyor.
Arefe günü marketler açık mı, saat kaçta kapanacak? Arefe günü marketler açık mı, saat kaçta kapanacak? Kurban Bayramı öncesi idrak edilen arefe günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Arefe günü marketlerin çalışma durumları merak konusu olurken hizmet durumu ile ilgili detayları derledik.
Arefe günü kuyumcular açık mı, kapalı mı? Arefe günü kuyumcular açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı arefe hakkında pek çok soruya yanıt aranıyor. Arefe Günü olan 15 Haziran Cumartesi tarihi için kuyumcuların çalışma durumları sorgulanıyor.
Konya'da dinlenme tesisinde yangın! Konya'da dinlenme tesisinde yangın! Konya Ereğli'de bir dinlenme tesisinde yangın çıktı. Yaşanan olayda yaralanan kimse olmadı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaçta kapanıyor? Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaçta kapanıyor? Kurban Bayramı öncesinde arefe günü borsanın çalışma durumu merak edildi. Arefe günü borsaların çalışma durumları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yatırımcıların araştırmaları başlarken borsada arefe günü mesai durumu merak edildi.
Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda toplu taşıma bedava mı? Bayramda Ankara, İstanbul, İzmir'de ulaşım ücretsiz mi? Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda toplu taşıma bedava mı? Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde arefe günü ve bayramda toplu ulaşım araçlarının ücret durumu merak konusu oldu. Bayramda toplu taşıma araçlarının hizmet durumuna ilişkin olarak araştırmalar sürerken Ankara, İstanbul, İzmir'de de ücret tarifesi merak edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gündüz programları hakkında rahatsız olduğunu söyledi İçişleri Bakanı Yerlikaya gündüz programları için değer sapması dedi Türkiye'nin gündemine oturan olayları tüm çıplaklığı ile ortaya koyan gündüz programları kimi zaman büyük tartışmalara neden oluyor. Mahremiyet ve etik değerler konusunda kafalarda soru işareti oluşturan yayınlar ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.
Konya'da çocuk parkının yanında silahla vurulan kişi yaralandı Konya'da çocuk parkının yanında silahla vurulan kişi yaralandı Konya'da çocuk parkının yanında silahlı saldırı olayı gerçekleşti. Yaşanan olayda motosikletli kişi, oyun parkının orada duran kişiye silahla ateş açtı.