Gündem

Eskişehir'de jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünde kutlama! Eskişehir'de jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünde kutlama! Eskişehir'de jandarma teşkilatının kuruluşunun 185'inci yıl dönümü kutlandı. Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy da etkinlikte yer aldı.
Konya'da fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi Konya'da fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi Konya'da fırtına nedeniyle toz bulutu oluştu, birçok noktada ağaçlar devrildi. Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Belediye, Karayolları ve polis ekipleri tedbir aldı.
Arefe günü hastaneler eczaneler açık mı kapalı mı olacak? Arefe günü hastaneler eczaneler açık mı kapalı mı olacak? 15 Haziran günü Kurban Bayramı'nın arefe günü idrak ediliyor. Arefe Günü ile ilgili merak edilen bazı sorulara yanıt aranmaya devam ederken bu çerçevede hastane ve eczane gibi sağlık kuruluşlarının çalışma durumları da merak edildi.
Arefe günü kargolar açık mı, kuryeler dağıtım yapacak mı? Arefe günü kargolar açık mı, kuryeler dağıtım yapacak mı? Kurban Bayramı öncesinde kutlanan arefe günü ile ilgili olarak pek çok araştırma yapılıyor. Arefe Günü kargoların açık olup olmadığı ve kuryelerin dağıtıma çıkıp çıkmayacağı merak edilirken araştırmalar da başladı.
Çorum'da zincirleme kaza! 8 kişi yaralandı Çorum'da zincirleme kaza! 8 kişi yaralandı Kurban Bayramı tatili öncesi trafik yoğunluğunda artış yaşanıyor. Çorum'da meydana gelen zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.
PTT bugün açık mı, arefe günü PTT postaneler ve PTT kargo çalışıyor mu? PTT bugün açık mı, arefe günü PTT postaneler ve PTT kargo çalışıyor mu? İslam alemi bugün Kurban Bayramı'nın arefe gününü idrak ediyor. Arefe günü ile ilgili olarak merak edilenlere yanıt aranırken bu kez PTT ve PTT kargonun çalışma durumu sorgulanmaya başladı.
Kırıkkale Sulakyurt'ta şiddetli yağış nedeniyle sel felaketi yaşandı Kırıkkale Sulakyurt'ta şiddetli yağış nedeniyle sel felaketi yaşandı Ülkenin bazı kesimlerinde etkili olan yağışlar nedeniyle vatandaşlar zon anlar yaşadı. Kırıkkale Sulakyurt'ta da şiddetli yağış sele neden oldu, köy yollarında tahribat oluştu.
Bakan Yerlikaya dokuz günde 2 milyondan fazla aracın denetlendiğini açıkladı Bakan Yerlikaya dokuz günde 2 milyondan fazla aracın denetlendiğini açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dokuz günlük bir süreçte 2 milyon 675 bin 510 aracın denetlendiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Eylem Tok ve oğlunun yargılanacağı tarihi açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Eylem Tok ve oğlunun yargılanacağı tarihi açıkladı Türkiye'de Mart ayında yaşanan bir trafik kazası ve sonrasında yaşananlar ülke gündemine oturmuştu. 17 yaşında olan Timur Cihantimur trafik kazası ile bir kişinin ölümüne sebep olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a daha sonrasında Amerika Birleşik Devletlerine kaçırılmıştı.
Sivas’taki kurban pazarlarında besiciler şikayetçi! Toz ve toprak içinde satış yapıyorlar! Sivas’taki kurban pazarlarında besiciler şikayetçi! Toz ve toprak içinde satış yapıyorlar! Sivas’ta Kurban Bayramı öncesi kurulan kurban pazarlarında besiciler, pazar alanlarının havaalanı yolu üzerine kurulmasından yakınıyorlar. Besiciler duş alamadıklarını ve toz ve toprak içinde satış yapmaya çalıştıklarını belirtti.
15 Haziran Kurban Bayramı arefe günü özel sektöre resmi tatil mi? 15 Haziran Kurban Bayramı arefe günü özel sektöre resmi tatil mi? Arefe Günü ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Arefe Gününün özel sektöre tatil olup olmadığı merak edilirken yapılan açıklamalarla bu durum netleşti. Özellikle özel sektör çalışanları 15 Haziran tarihine ilişkin araştırmalarını sürdürürken merak edilenleri derledik.
Keneden kaynaklı ölümler artmaya devam ediyor Keneden kaynaklı ölümler artmaya devam ediyor Yaz aylarının korkulu rüyası olan Kene insanları hayattan koparıyor. Bir çok farklı şehirde kene vakaları bildirilirken uzmanlardan vatandaşlara dikkatli olmaları yönelik ciddi uyarılar yapılıyor.