Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı'nı kutladı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kurban Bayramı paylaşımı 16 Haziran 2024 tarihi itibariyle idrak edilemeye başlayan Kurban Bayramı için İslam aleminin heyecanlı bekleyişi sona erdi. İslam alemi Kurban Bayramı'na erişiyor olmanın sevincini yaşarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da kutlama paylaşımı geldi.
Kurban kesme duası nedir? Kurban keserken okunacak dua Kurban kesme duası nedir? Kurban keserken okunacak dua Kurban Bayramı idrak ediliyor. Kurban Bayramı'nda kurban kesme ibadetini yerine getirecek olanlar kurban kesimi ile ilgili ayrıntıları araştırıyor. Kurban kesilirken hangi duaların okunduğu da merak edilenler arasında yer alıyor.
Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? MGM açıkladı Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? MGM açıkladı Kurban Bayramı'nda havaların nasıl olacağı merak ediliyor. Kurban Bayramı hava durumu araştırma konusu olmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de tahminlerini yayımladı.
Kurban Bayramı namazı kaç rekattır, nasıl kılınır? Kurban Bayramı namazı kaç rekattır, nasıl kılınır? Tüm İslam camiasında olduğu gibi ülkemizde de gerçekleştirilecek Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlar camilere dolacak. Bayram namazı ile 4 gün sürecek Kurban Bayramına merhaba diyecek Müslümanlar yılda 2 defa kılınmasından dolayı namazın detaylarını araştırmaya başladı.
2024 Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul Ankara İzmir il il bayram namazı saati 2024 Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul Ankara İzmir il il bayram namazı saati Kurban Bayramı'nın idrak edilmesine sayılı saatler kala bayram namazının kılınacağı vakit araştırma konusu oldu. Bayram namazının saat kaçta kılınacağını merak eden vatandaşlar yaşadıkları illere göre araştırma yapmaya başladı.
İç Anadolu'daki kurban pazarlarında yoğunluk yaşandı İç Anadolu'daki kurban pazarlarında yoğunluk yaşandı Kurban Bayramı'nın idrak edileceği 16 Haziran tarihi yaklaşırken Kurban Pazarlarında da hareketlilik yaşanmaya başladı. İç Anadolu bölgesinde yer alan Kurban Pazarlarında kurban kesmek isteyen vatandaşlar pazar ziyaretlerini artırdı.
Dualı anlamlı resimli Kurban Bayramı kutlama mesajları Dualı anlamlı resimli Kurban Bayramı kutlama mesajları Kurban Bayramı kutlama mesajları gündemin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Kurban Bayramı'nda sosyal medya platformlarında paylaşım yapmak, yakınlarına kutlama mesajı göndermek isteyenlerin araştırmaları devam ederken görselli kutlama mesajlarını derledik.
Mor baklavayı duyanlar şaşırıyor! İşte tarifi! Mor baklavayı duyanlar şaşırıyor! İşte tarifi! Bildiğimiz ve alıştığımız baklavalardan farklı olan mor baklava, görenleri şaşkına çeviriyor. Mor baklava tarifini deneyenler tadını çok beğendiğini ifade ediyor.
Çankırı'da trafik kazası! 1 kişi hayatını kaybetti Çankırı'da trafik kazası! 1 kişi hayatını kaybetti Çankırı’nın Yapraklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Bakan Göktaş Haziran ayının sosyal ve ekonomik destek ödemelerinin yapıldığını duyurdu Bakan Göktaş Haziran ayının sosyal ve ekonomik destek ödemelerinin yapıldığını duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Haziran ayına ilişkin 887 milyon TL tutarındaki SED ödemesinin hesaplara yatırıldığını belirtti.
Bursa Osmangazi'de cam silerken düşen kadın yaşamını yitirdi Bursa Osmangazi'de cam silerken düşen kadın yaşamını yitirdi Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bayram temizliği yapan bir kadın, pencere sildiği sırada camdan düştü. Beton zemine düşen kadın hayatını kaybetti.
Dijital platformlara gelen yeni film ve diziler (15 Haziran 2024) Dijital platformlara gelen yeni film ve diziler (15 Haziran 2024) Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bunaltıcı sıcaklardan uzak durup evde keyif yapmak isteyenler için dijital platformlara gelen en yeni film ve dizileri sizler için derledik.