Gündem

AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı! Marmara Denizi'nde deprem AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı! Marmara Denizi'nde deprem Ülkemizde deprem haberleri birbiri ardına gelmeye devam ediyor. Deprem haberleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılmaya devam ederken son olarak Marmara Denizi'nde bir deprem meydana geldiği ifade edildi.
Eskişehir'de otluk alanda yangın! Eskişehir'de otluk alanda yangın! Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle otluk alanda çıkan yangın söndürüldü.
Kırıkkale'de iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı Kırıkkale'de iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı Kırıkkale-Samsun kara yolunda meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Konya Kulu'da otomobil devrildi! 4 kişi yaralandı Konya Kulu'da otomobil devrildi! 4 kişi yaralandı Konya Kulu'da otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Eskişehir'de bir köpek 5 metrelik kuyuya düştü Eskişehir'de bir köpek 5 metrelik kuyuya düştü Eskişehir'de sahipsiz bir köpek 5 metrelik kuyuya düştü. Kuyuya düşen köpek, AKUT ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Nesli tükenme tehdidi altında olan turnalara sıkı takip Nesli tükenme tehdidi altında olan turnalara sıkı takip Tarım ve Orman Bakanlığı, nesli tükenme tehdidi altında olan turnalarla ilgili sıkı bir çalışma gerçekleştiriyor. Turnaların hangi alanlarda ürediği ve kışladığı gibi bilgiler tespit ediliyor.
Bakan Yerlikaya duyurdu! Bayram tatilinin ilk 2 gününde 16 kişi hayatını kaybetti Bakan Yerlikaya duyurdu! Bayram tatilinin ilk 2 gününde 16 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 2 gününde 16 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Konya'da kurbanlık hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı! Konya'da kurbanlık hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı! Konya Kadınhanı'nda kurbanlık hayvan sahibinden kaçarak çatıya çıktı. Hayvan, daha sonra kerpiç evin çatısından aşağı atladı.
Kırıkkale'de bayram tatili nedeniyle geçen araç sayısı 80 bine çıktı Kırıkkale'de bayram tatili nedeniyle geçen araç sayısı 80 bine çıktı Kurban Bayramı tatili nedeniyle trafik yoğunluğunda artış yaşanıyor. Kırıkkale'de araç geçişinin yaklaşık 12 binden 80 bine kadar çıktığı belirtildi.
Bu köyde toplu bayramlaşma yapılıyor! Yarım saat sürüyor! Bu köyde toplu bayramlaşma yapılıyor! Yarım saat sürüyor! Yozgat'taki bir köyde yarım asırlık bayramlaşma geleneği yaşatılıyor. Salmanfakılı köyünde her bayramda toplu bayramlaşma yapılıyor.
Sağlık Bakanı Koca, kurban kesiminde 16 bin kişinin yaralandığını açıkladı Sağlık Bakanı Koca, kurban kesiminde 16 bin kişinin yaralandığını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramının ilk gününde Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde kurban kesiminde yaklaşık 16 bin kişinin yaralandığını açıkladı.
Eskişehir'de minibüs devrildi! 5 kişi yaralandı Eskişehir'de minibüs devrildi! 5 kişi yaralandı Eskişehir-Kütahya kara yolunda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.