Gündem

Bakan Yerlikaya bayram tatilindeki denetim ve kazaların son durumunu açıkladı Bakan Yerlikaya bayram tatilindeki denetim ve kazaların son durumunu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 4. gününde, tatil sürecinde yapılan denetimleri ve trafik kazalarına ilişkin son durumu açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Paşinyan'dan normalleşme vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Paşinyan'dan normalleşme vurgusu Devletin en üst temsilcisi olarak görevine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uluslararası görüşmelerini sürdürüyor. Son yapılan görüşmenin muhatabı ise Nikol Paşinyan oldu.
Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un duruşmaları ertelendi! Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un duruşmaları ertelendi! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tutuklanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un duruşmalarının ertelendiğini açıkladı.
Bizim çocuklar Euro 2024’teki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yendi! Bizim çocuklar Euro 2024’teki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yendi! A Milli Futbol Takımı, Euro 2024’teki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek galip başladı. Arda Güler de performansıyla maçın en başarılı oyuncusu oldu.
Diamond Tema’ya yakalama kararı çıkartıldı! Adalet Bakanı Tunç’tan açıklama geldi Diamond Tema’ya yakalama kararı çıkartıldı! Adalet Bakanı Tunç’tan açıklama geldi Asrın Tok ile yaptıkları yayın sırasında peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili söylediği sözler sebebiyle tepki çeken Diamond Tema’ya yakalama kararı çıkarıldı. Açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan geldi.
Bakan Özhaseki sahiller ve kaçak yapılarla ilgili açıklama yaptı Bakan Özhaseki sahiller ve kaçak yapılarla ilgili açıklama yaptı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bayram boyunca sahillerde yapılan denetim ve kaçak yapılaşmayla ilgili açıklamada bulundu.
Özgür Demirtaş’tan plaj ve restoranlardaki denetimlere yönelik açıklama Özgür Demirtaş’tan plaj ve restoranlardaki denetimlere yönelik açıklama Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın denetimlerini artırmasını sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi.
Yozgat Başköy’de ata tohumu ekimi ile yüksek verim bekleniyor Yozgat Başköy’de ata tohumu ekimi ile yüksek verim bekleniyor Yozgat’ın Başköy ilçesinde bir çiftçi, ata tohumu ekimi ile diğer buğday çeşitlerine kıyasla daha yüksek verim bekliyor.
Satılamayan kurbanlıkların akıbetleri belli oldu Satılamayan kurbanlıkların akıbetleri belli oldu Ülkemizde ve İslam dünyasında halen yaşanmakta olan Kurban Bayramında önemli bir kısım geride kaldı. Vatandaşlar satın aldıkları kurbanlıkları kesme işini büyük oranda tamamladı. Besiciler ise ellerinde satamadıkları kurbanlıklar ile baş başa kaldı.
Elazığ'ın Maden ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem! Elazığ'ın Maden ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem! Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Elazığ'da deprem olduğu öğrenildi.
MSB duyurdu! Pençe-Kilit Operasyonu'nda 3 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi MSB duyurdu! Pençe-Kilit Operasyonu'nda 3 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu’nda 3 bölücü terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini söyledi.
Hac'da vefat eden Türk sayısı artıyor Hac'da vefat eden Türk sayısı artıyor Dünya'nın farklı noktalarından gelen yüzbinlerce Müslüman hac görevini yapmak için Suudi Arabistan'da bir araya geldi. Arabistan'ın kavurucu sıcağı çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine neden oldu.