Gündem

Sivas'ta kaybolan 71 yaşındaki kişi akarsu kenarında bulundu Sivas'ta kaybolan 71 yaşındaki kişi akarsu kenarında bulundu Sivas'ın Suşehri ilçesinde arazide kaybolan 71 yaşındaki kişi, akarsu kenarında bulundu. 71 yaşındaki kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kırşehir’deki Seyfe Gölü Kuş Cenneti tamamen kuruyarak çöle döndü! Kırşehir’deki Seyfe Gölü Kuş Cenneti tamamen kuruyarak çöle döndü! Kırşehir’de yer alan Seyfe Gölü Kuş Cenneti, eski havasını kaybederek çöle dönüştü. Vatandaşlar çöle dönüşen göl için üzüntülerini belirtti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı genç kadınlara destek olmayı sürdürüyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı genç kadınlara destek olmayı sürdürüyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı genç kadınlara destek olma kapsamında projelerine devam ediyor. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, konuya yönelik açıklamalar yaptı.
Reklam Kurulu aldatıcı reklamlara toplamda 127 milyon lira ceza uyguladı Reklam Kurulu aldatıcı reklamlara toplamda 127 milyon lira ceza uyguladı Reklam Kurulu yılın ilk 6 ayında tüketiciyi aldatan reklamlar için toplamda 127 milyon lira ceza uyguladı.
Elektrik Üretim AŞ 238 işçi alacağını duyurdu! Elektrik Üretim AŞ 238 işçi alacağını duyurdu! Herhangi bir iş sahibi olmayanlar ya da iş değiştirmek isteyen vatandaşlar yayınlanan ilanları yakından takip ediyor. Bu kapsamda devlet kurumlarının yaptığı ilanlar diğer ilanlardan ön plana çıkıyor.
Kurban Bayramı tatilinde yaşanan trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 36'ya yükseldi Bayram tatili kazalarında bilanço ağırlaşıyor Uzun bir süredir çok sayıda kişi ve kurum tarafından yapılan yollarda dikkatli olma çağrılarına rağmen üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden günlük olarak Kurban Bayramı tatilinde yollarda yaşanan kazalar ve vefat bilgilerini paylaşıyor.
20 Haziran kargolar ve PTT açık mı? Kargolar ve PTT çalışıyor mu? 20 Haziran kargolar ve PTT açık mı? Kargolar ve PTT çalışıyor mu? 9 günlük Kurban Bayramı tatili devam ederken 20 Haziran Perşembe günü bazı kurumların çalıştığı öğrenildi. Bu tarihte ise kargo ve PTT’nin açık olup olmadığını merak etti.
21 Haziran neden en uzun gün? Bu tarihten sonra geceler uzar mı? 21 Haziran neden en uzun gün? Bu tarihten sonra geceler uzar mı? Haziran ayının sonuna yaklaşılırken Türkiye başta olmak üzere Kuzey Yarımküre ülkelerinde en uzun gün yaşanacak. Peki 21 Haziran neden en uzun gündür? Detayları sizler için derledik.
Kamu kurumları bugün çalışıyor mu? Hastane ve bankalar açık mı? Kamu kurumları bugün çalışıyor mu? Hastane ve bankalar açık mı? Kurban Bayramı döneminin geride kalmasının ardından vatandaşlar günlük hayatlarında işlemlerini gerçekleştirebileceği noktalar hakkında araştırmalar yapıyor. Bu araştırmaların başında devlet kurumlarının hizmete başlayıp başlamadığı yer alıyor.
Kutu ve cam şişedeki içeceklerin geri dönüşümünde artık depozito ödenecek! Kutu ve cam şişedeki içeceklerin geri dönüşümünde artık depozito ödenecek! Türkiye Çevre Ajansı’nın yönetimi kapsamında artık kutu ve cam şişedeki içeceklerin geri dönüşümde depozito iadesine geçilecek. Yeni uygulama 1 Ocak 2025’te başlayacak.
Bakan Yerlikaya 5 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı Bakan Yerlikaya 5 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı Türkiye'nin terör örgütleri ile mücadelesi devam ediyor. Örgüt üyeleri ve oluşumlarına bulundukları her yerde operasyon düzenleyen güvenlik güçleri terör yapılanmalarına fırsat vermiyor.
Kırıkkale'de otomobiller çarpıştı! 6 kişi yaralandı Kırıkkale'de otomobiller çarpıştı! 6 kişi yaralandı Kırıkkale'de otomobillerin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Otomobiller kullanılamaz hale gelirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.