Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar yenilenebilir kaynakları değerlendirdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar yenilenebilir kaynakları değerlendirdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Kazakistan’daki bir toplantıda açıklamalar yaptı. Bakan Bayraktar yenilenebilir enerji kaynaklarını değerlendirdi.
Bayram tatilinin ilk 6 gününde 49 kişi hayatını kaybetti Bayram tatilinin ilk 6 gününde 49 kişi hayatını kaybetti Kurban Bayramı tatilinin uzun bir süreye yayılması bir çok insan tarafından önemli bir fırsat olarak görüldü ve şehirler arası yolculuklarda yoğunluk yaşandı. Söz konusu trafik yoğunluğu istenmeyen haberleri de peş peşe beraberine getirdi.
Konya'da otomobil şarampole uçtu! 4 ölü, 2 yaralı Konya'da otomobil şarampole uçtu! 4 ölü, 2 yaralı Konya Ereğli'de bir otomobil kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Ardından otomobil, alev alarak yanmaya başladı. Yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Çorum Alaca'da yorgun merminin isabet ettiği 2 kişi yaralandı Çorum Alaca'da yorgun merminin isabet ettiği 2 kişi yaralandı Çorum Alaca'da düğünde havaya ateş açılması sonucu iki kişiye yorgun mermi isabet etti. Jandarma ekipleri, havaya ateş edenleri arıyor.
Girit Adası’nda 4,4 büyüklüğünde deprem oldu! Girit Adası’nda 4,4 büyüklüğünde deprem oldu! Ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Girit Adası’nda deprem olduğu öğrenildi.
Bakan Yerlikaya duyurdu! Bozdoğan-44 operasyonunda 4 teröristin nefesleri kesildi Bakan Yerlikaya duyurdu! Bozdoğan-44 operasyonunda 4 teröristin nefesleri kesildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bozdoğan-44 operasyonunda 4 bölücü terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Sivas'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi! 8 kişi yaralandı Sivas'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi! 8 kişi yaralandı Sivas İmranlı'da bir yolcu otobüsü kontrolünü kaybedince şarampole indi. 31 yolcunun bulunduğu araçta 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Diyarbakır ve Mardin'de yangın faciası! 5 kişi hayatını kaybetti Diyarbakır ve Mardin'de yangın faciası! 5 kişi hayatını kaybetti Gece saatlerinde başlayan ve ülke gündemine oturan yangın saatler sonra söndürülebildi. Yangının bilançosu ağır oldu.
Kanseri yendikten sonra ressamlık hayalini gerçekleştirdi Kanseri yendikten sonra ressamlık hayalini gerçekleştirdi 71 yaşındaki Kamile Gürel, kanseri yendikten sonra ressamlık hayalini gerçekleştirdi. Gürel, azmi ve başarısıyla çevresindekilere örnek oluyor.
Gençlik Yaz Okulları Temmuz’da başlıyor! Gençlik ve Spor Bakanı Bak duyuruyu yaptı Gençlik Yaz Okulları Temmuz’da başlıyor! Gençlik ve Spor Bakanı Bak duyuruyu yaptı Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açılması merakla beklenen Gençlik Yaz Okulları Temmuz’da açılıyor. Duyuruyu Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptı.
Bataklığa saplanan inek kurtarıldı Bataklığa saplanan inek kurtarıldı Sürüsünden ayrılarak Kızılırmak kıyısına giden inek, bataklığa saplandı. Bataklığa gömülen inek, ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.
Araç sahiplerini ayağa kaldıran benzin ve motorin zammı ertelendi Araç sahiplerini ayağa kaldıran benzin ve motorin zammı ertelendi Son günlerde fiyatı bir yükselen, bir azalan akaryakıt fiyatları vatandaşta büyük bir tepkiye neden olmuştu. Yüksek oranda indirim yaşanmasının ardından daha büyük rakamlarla gelen zamlar kontak kapatma söylemlerinin iyiden iyiye yükselmesini sağlamıştı.