Gündem

Kilit Kavşak’ta bayram dönüşü trafik yoğunluğu sürüyor Kilit Kavşak’ta bayram dönüşü trafik yoğunluğu sürüyor Kilit Kavşak olarak bilinen Kırıkkale’de 9 günlük bayram tatilinin bitmesiyle birlikte memleketlerine dönüş yapan sürücüler trafik yoğunluğu oluşturdu.
CHP Lideri Özel Bakan Şimşek'e parayı nereden bulacaklarını göstereceğiz dedi CHP Lideri Özel Bakan Şimşek'e parayı nereden bulacaklarını göstereceğiz dedi Kurban Bayramı tatilinin son gününün gelmesinden dolayı gözler yeniden ülke siyasetine çevrildi. Hızlı bir şekilde ilerlemesi beklenen ülke gündeminde ilk sırada ise CHP heyetinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmesi yer alacak.
Bakan Yerlikaya bayram tatilinin son gününde trafiğe çıkacakları uyardı Bakan Yerlikaya bayram tatilinin son gününde trafiğe çıkacakları uyardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin son gününde de trafiğe çıkacak vatandaşları uyardı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz SAGP cinsinden kişi başına gelirin yükseldiğini açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kişi başına gelirin yükseldiğini açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomi alanında siyasi istikrarı yakalayan Türkiye’nin SAGP cinsinden kişi başına gelirin 2023’te yükseldiğini açıkladı.
Sivas'ta soba yangını! 5 yayla evi kül oldu Sivas'ta soba yangını! 5 yayla evi kül oldu Sivas'ta soba yangını nedeniyle 5 yayla evinin kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı peşinat ve vade sayısı nedir? Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı peşinat ve vade sayısı nedir? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, arsa satışı yapacağını duyururken detaylar da kamuoyunun gündeminde yer aldı. Arsa satışları ile ilgili detaylar merak konusu olurken peşinat ve vade sayısı da araştırılmaya başladı.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Bayram tatilindeki trafik kazalarında 62 kişi hayatını kaybetti Bakan Yerlikaya açıkladı! Bayram tatilindeki trafik kazalarında 62 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilindeki trafik kazalarında 62 kişinin yaşamını yitirdiğini paylaştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'deki acı bilançoyu açıkladı! 12 kişi hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'deki acı bilançoyu paylaştı! Diyarbakır ve Mardin'de çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin paylaşım yaparak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Baba ve oğlu 20 yıldır birlikte elektronik eşya tamiri yapıyor Baba ve oğlu 20 yıldır birlikte elektronik eşya tamiri yapıyor Kırşehir'de 20 yıldır birlikte elektronik eşya tamiri yapan baba-oğul, mesleğin geleneklerini yaşatmaya devam ediyor.
Konya'daki Tropikal Kelebek Bahçesi yoğun ilgi görüyor Konya'daki Tropikal Kelebek Bahçesi yoğun ilgi görüyor Konya'da bulunan Tropikal Kelebek Bahçesi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Tropikal Kelebek Bahçesi'ni özellikle bayramda çok sayıda kişi ziyaret etti.
Gökyüzünde nikah yoğun ilgi görüyor Gökyüzünde nikah yoğun ilgi görüyor Düğün sezonunun başlamasıyla çiftler unutulmaz anlar yaşamak için farklılıklar arıyor. Gökyüzünde nikah ise yoğun ilgi görüyor.
Kırıkkale-Ankara kara yolunda bayram tatili dönüş yoğunluğu Kırıkkale-Ankara kara yolunda bayram tatili dönüş yoğunluğu Kırıkkale-Ankara kara yolunda Kurban Bayramı tatilinin bitmesi ile dönüş yoğunluğu yaşanıyor.