Gündem

AFAD ve MTA Kayseri’de depremlere karşı detaylı çalışma yürütüyor AFAD ve MTA Kayseri’de depremlere karşı detaylı çalışma yürütüyor Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde belediye, AFAD, MTA ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliği ile depremlere karşı detaylı çalışma yürütüyor.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 3. dünya savaşı riskinin olduğunu söyledi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 3. dünya savaşı riskinin olduğunu söyledi Son dönemde özellikle Ortadoğu'da yaşanan savaşlar ve çatışmalar bir çok ülkenin birinci gündem maddesi olmayı sürdürüyor. Asya ve Avrupa'nın birleşim noktasında yer alan Türkiye'de kendisini korumak adına söz konusu tehditleri yakından takip ediyor.
Bedelliye zam geldi mi? 2024 Bedelli askerlik fiyatları ne zaman artacak, ücreti belli oldu mu? Bedelliye zam geldi mi? 2024 Bedelli askerlik fiyatları ne zaman artacak, ücreti belli oldu mu? Ülkemizde 2019 yılından beri kalıcı olarak uygulanan Bedelli askerlik yılın belirli dönemlerinde güncellenerek devam ediyor. 6 aylık askerlik yerine 28 günlük kısa dönem askerlik yapan vatandaşlar ayrıca son olarak yaklaşık 183 bin TL para ödüyordu.
Kilit kavşak Kırıkkale güzergahında 9 günde 1 milyon 757 bin araç geçti! Kilit kavşak Kırıkkale güzergahında 9 günde 1 milyon 757 bin araç geçti! 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde sürücülerin en sık uğradığı güzergahlardan olan Kırıkkale yani kilit kavşakta tam 1 milyon 757 bin araç bayram gidişi ve dönüşünde trafik yoğunluğu oluşturdu.
Bedelli askerlik başvurusu yapacaklar için yeni düzenleme yapıldı! Bedelli askerlik başvurusu yapacaklar için yeni düzenleme yapıldı! Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik başvurusu yapacaklar için yeni bir düzenleme yapıldığını açıklarken müracaat edecekler için önemli bir tarih duyurusunda bulundu.
2024 ÖSYM YKS eğitim bilgileri güncellemesi nedir, nasıl yapılır? 2024 ÖSYM YKS eğitim bilgileri güncellemesi nedir, nasıl yapılır? Ülkemizde milyonlarca öğrenci Haziran ayının başında eğitim hayatlarının en önemli sınavlarından birisine girmişti. Öğrenciler girdikleri sınavın ardından sonuçların açıklanmasını beklerken ÖSYM yeni ve önemli bir duyuru yaptı.
CHP - Bakan Şimşek görüşmesi gerçekleşti! Yalçın Karatepe taleplerini iletti CHP - Bakan Şimşek görüşmesi gerçekleşti! Yalçın Karatepe taleplerini iletti Cumhuriyet Halk Partisi'nin hükümet yetkilileri ile yaptığı görüşmelere bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan ses getirmenin ardından yapılan görüşmelerin sıradaki adresi Hazine ve Maliye Bakanlığı oldu.
Kırşehir’de yapılan saç böreklerinin geliri öğrencilere burs olarak veriliyor Kırşehir’de yapılan saç böreklerinin geliri öğrencilere burs olarak veriliyor Kırşehir’de bir grup emekli öğretmen yaptıkları saç böreklerinin gelirini öğrencilere burs olarak veriyor.
24 Haziran Kabine toplantısı olacak mı? Hangi konular görüşülecek 24 Haziran Kabine toplantısı olacak mı? Hangi konular görüşülecek Bayram tatilinin sona ermesinin ardından ülke gündemi kaldığı yerden devam ediyor. Bayram öncesinde görüşülmesi ve bir karara bağlanması beklenen konulara dair vatandaşlar resmi kurumları ve kişileri yakından takip ediyor.
Polatlı da adaylar arasında! İl olacak ilçeler hangileri? Polatlı da adaylar arasında! İl olacak ilçeler hangileri? TÜİK’in belirlediği kriterlere göre il olacak ilçeler açıklandı. Buna göre Türkiye’nin bazı ilçeleri, TÜİK’in kriterlerini karşılaması durumunda kendi plaka kodlarına sahip olacak.
Sivas'ta otomobil şarampole devrildi! 6 kişi yaralandı Sivas'ta otomobil şarampole devrildi! 6 kişi yaralandı Sivas-Ankara kara yolunda meydana gelen kazada, bir aracın şarampole devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Yaralılarda birinin ise sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Ertelenen benzin ve motorin zammı bu gece daha da artarak gelecek Ertelenen benzin ve motorin zammı bu gece daha da artarak gelecek Vatandaşın cebini yakından ilgilendiren zam için beklenen gün geldi. Peş peşe gelen zamlardan dolayı güncel fiyatları takip edemeyen vatandaşlara bir şok haberi daha verildi.