Gündem

LGS taban puanları 2024, tercih kılavuzu ve boş kontenjanlar açıklandı mı? LGS taban puanları 2024, tercih kılavuzu ve boş kontenjanlar açıklandı mı? Milyonlarca öğrenci ve velinin beklediği Liselere Geçiş Sistemi’nin (LGS) sonuçları açıklandı. Öğrenciler şimdiden LGS taban puanları, tercih kılavuzu ve boş kontenjanlara yönelik aramalara başladı.
LGS sonuçları açıklandı! LGS sonuçları açıklandı! Milyonlarca öğrenci ve velinin beklediği Liselere Geçiş Sistemi’nin (LGS) sonuçları açıklandı. Sonuçlara MEB’in sorgulama ekranından bakılabiliyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Eylül’de enflasyon düşecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Estonya Cumhurbaşkanı Karis ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan Estonya Cumhurbaşkanı Karis ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile bir araya geldi.
Ankara Milletvekili Koray Aydın İYİ Parti'den istifa etti Ankara Milletvekili Koray Aydın İYİ Parti'den istifa etti Meral Akşener'in Genel Başkanlıktan ayrılmasından sonrasında İYİ Parti'de yaşanan istifa silsilesine bir halka daha eklendi. Partinin yeni başkanının belirlendiği seçimde aday olan fakat seçilemeyen Aydın sosyal medya hesabından kararını gerekçeleriyle duyurdu.
Çankırı’daki bir köyün tarlasında yangın meydana geldi! Çankırı’daki bir köyün tarlasında yangın meydana geldi! Çankırı’nın Pelitözü köyündeki bir tarlada yangın çıktı. Yangının sebebi ise henüz bilinmiyor.
Satürn’deki enerji dengesizliği bilim dünyasını karıştırdı! Bu durum neye yol açacak? Satürn’deki enerji dengesizliği bilim dünyasını karıştırdı! Bu durum neye yol açacak? Retrosu ve Güneş Sistemi’ndeki yeriyle bilim dünyasının önemli konularından biri olan Satürn’deki enerji dengesizliği kafaları karıştırdı. Peki bu durum neye yol açacak? Detayları sizler için derledik.
Naci Görür Marmara Depremi'ni bekliyoruz dedi! Deprem öncesi o bölgeyi işaret etti! Naci Görür Marmara Depremi'ni bekliyoruz dedi! Deprem öncesi o bölgeyi işaret etti! Yer bilimci ve Bilim Akademisi üyesi Naci Görür, korkularak beklenen Marmara Depremi’nin geldiğine işaret etti. Görür deprem öncesi o bölgeyi işaret etti.
Meclisin tatile girmesinin iptal edildiği karar Resmi Gazete'de yayınlandı Meclisin tatile girmesinin iptal edildiği karar Resmi Gazete'de yayınlandı TBMM'nin yaz aylarında faaliyetlerine ara verdiği tatil dönemi ile ilgili karar iptal edildi. Buna göre meclis önümüzdeki günlerde çalışmaya devam edecek.
Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli bir araya geldi Dün duyurulan görüşmenin adından gözler bugün tarafların yan yana gelmesine çevrilmişti. Son dönemde sıkça dile getirilen ittifakta görüş ayrılıklarına karşı iki lider sorun yok mesajı verdi.
Inditex 2024 indirimi başlıyor! Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius Inditex 2024 indirimi başlıyor! Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius Belirli dönemlerde firmalar tarafından uygulanan indirimler geniş bir kitle tarafından değerlendiriliyor. Dünyaca ünlü markaların ürünlerini daha uygun fiyata kaçırmak istemeyenler indirimlere akın ediyor.
Kayseri’nin ilk kadın tır şoförü ile tanışın! Meslek tutkusu çocukluktan başladı Kayseri’nin ilk kadın tır şoförü ile tanışın! Meslek tutkusu çocukluktan başladı Kayseri’deki bir nakliyat fırmasında tır şoförü olarak mesleğini yapan Elif Eşgünoğlu, Kayseri’nin ilk kadın tır şoförü olarak biliniyor. Eşgünoğlu, meslek tutkusunun çocukluktan babası ile birlikte başladığını söyledi.