Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri olaylarından muhalefeti sorumlu tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri olaylarından muhalefeti sorumlu tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yerel Yönetimler Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında Kayseri'de yaşanan olaylara değindi, muhalefeti eleştirdi.
15 Temmuz hangi gün, resmi tatil mi? 15 Temmuz hangi gün, resmi tatil mi? 2024 yılı resmi tatiller takvimi büyük bir merakla araştırılmaya devam ediyor. Resmi tatiller hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken gündeme bu kez 15 Temmuz geldi.
Kira zam oranı kısıtlaması uygulaması sona erdi! Gözler 3 Temmuz'da Kira zam oranı kısıtlaması uygulaması sona erdi! Gözler 3 Temmuz'da Ülkenin yaşamış olduğu ekonomik durumun gerekçe gösterilmesi ile hayata geçirilen yüzde 25 kira zam artış oranı uygulaması 1 Temmuz'dan itibaren kalktı. Fiyatların çok yüksek seyretmesine ek olarak bu karar ile beraber artışın daha da fazla olması bekleniyor.
Kira ödemeyen kiracı kaç ayda evden çıkarılır? Kira ödemeyen kiracı kaç ayda evden çıkarılır? Kiracıların kira ödememeleri durumunda ev sahipleri tarafından ne kadar zamanda evden çıkarılabilecekleri merak ediliyor. Kiracının evden çıkarılma süreci nasıl işliyor?
Çiçekçilerde gelin arabası yoğunluğu Çiçekçilerde gelin arabası yoğunluğu Yaz mevsiminin gelmesiyle düğün sezonları başladı. Gelin arabası süsletmek isteyenler ise çiçeklere akın etti.
Kazada yaşamını yitiren bisikletçi için bisiklet turu düzenlendi Kazada yaşamını yitiren bisikletçi için bisiklet turu düzenlendi Bisiklet kazasında yaşamını yitiren Cihat Mert'i anmak için bisikletçiler bir araya geldi. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda buluşan bisikletçiler, kazanın yaşandığı yere kadar bisiklet sürdü.
İzmir Torbalı'da lokantada patlama! 4 kişi hayatını kaybetti, 20'dan fazla yaralı var İzmir Torbalı'da lokantada patlama! 4 kişi hayatını kaybetti, 20'dan fazla yaralı var İzmir Torbalı'da bir lokantada sanayi tipi bir tüpün patlaması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği, 20'den fazla kişinin ise yaralandığı öğrenildi.
Bakan Yerlikaya 20-27 Haziran tarihleri arasında denetlenen araç sayısını açıkladı Bakan Yerlikaya 20-27 Haziran tarihleri arasında denetlenen araç sayısını açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20-27 Haziran tarihleri arasında kaç araç denetlendiğini paylaştı.
Dışişleri Bakanı Fidan Bosna-Hersek ve Hırvatistan’la olan ilişkileri ele aldı Dışişleri Bakanı Fidan Bosna-Hersek ve Hırvatistan’la olan ilişkileri ele aldı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye-Bosna Hersek-Hırvatistan Üçlü Danışma Mekanizması Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrası yapılan basın toplantısında iki ülkeyle olan ilişkileri ele aldı.
THY’den büyük duyuru! Binden fazla personel alımı yapılacak! THY’den büyük duyuru! Binden fazla personel alımı yapılacak! Türk Hava Yolları (THY) 1000 kabin memuru ve 900 pilot alımı yapılacağını duyurdu. Duyuru THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat tarafından yapıldı.
Benzine zam durmuyor! 2 Liranın ardından bir fiyat artışı daha Benzine zam durmuyor! 2 Liranın ardından bir fiyat artışı daha Kurban Bayramı tatilinde benzin ve motorine geleceği ifade edilen zamda tepkilerin ardından geri adım atılmıştı. Bayram tatilinin bitiminde daha yüksek sınıftan uygulanan zammın ardından yeni bir karar daha geldi.
MSB duyurdu! Pençe-Kilit ve bazı bölgelerde 10 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Pençe-Kilit ve bazı bölgelerde 10 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 10 bölücü terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.