Gündem

Adresime en yakın okulu nasıl öğrenirim? Adrese bağlı okul kaydı sorgulama Adresime en yakın okulu nasıl öğrenirim? Adrese bağlı okul kaydı sorgulama Anaokulu, ilkokul, ortaokul, liselere gidecek olan öğrenciler ile aileleri adrese bağlı okul kaydı sorgulamasına devam ediyor. e-Devlet ve MEB üzerinden sorgulama işleminin nasıl yapıldığı merak edilirken adrese en yakın okul araştırmaları sürüyor.
Gözler Kabine Toplantısında! Gündem yoğun Gözler Kabine Toplantısında! Gündem yoğun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak kritik toplantıda nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu oldu. Son günlerde yurt içi ve yurt dışında yaşanan olayların toplantının ana gündem maddesi olması bekleniyor.
Eksik kısım tamamlandı! LPG'ye gece yarısı dudak uçuklatan zam! Eksik kısım tamamlandı! LPG'ye gece yarısı dudak uçuklatan zam! Akaryakıt fiyatlarının geçtiğimiz günlerde ciddi oranda zamlanmış, LPG için bir karar alınmamıştı. Aracında otogaz kullananlar zamdan daha fazla kaçamadı.
Sinan Ateş davasının ikinci oturumu Sincan’da devam ediyor Sinan Ateş davasının ikinci oturumu Sincan’da devam ediyor Sinan Ateş davasının birinci duruşmasının ikinci oturumu Sincan Cezaevi’nde devam ediyor. Duruşmada sanıkların beyanları dinlendi.
Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir sözü kimin, ne demek? Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir sözü kimin, ne demek? Kayseri’deki olaylar sonrası sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşılan “Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir” sözünün ne anlama geldiği ve kime ait olduğu merak edildi.
Kabine toplantısı olacak mı? Masada hangi konular var? Emekli memur maaşları Kabine toplantısı olacak mı? Masada hangi konular var? Emekli memur maaşları Türkiye'nin yurt içi ve yurt dışı gündeminin ele alındığı kabine toplantısı her gerçekleştirildiğinde oradan çıkacak konular merak ediliyor. Bu kapsamda yoğun bir gündemi bulunan ülkemizde, Kabine toplantısında önemli kararlar alınıyor.
Madımak olayı nedir? Madımak'ta ne oldu, kimler vefat etti Madımak olayı nedir? Madımak'ta ne oldu, kimler vefat etti 31 yıl önce bugün Sivas'ta yaşanan olaylarda 35 kişi hayatını kaybetmişti. Aralarında ünlü halk ozanları ve şarkıcıların olduğu 35 kişi olayın 31. yılında çeşitli etkinlikler ile anılıyor.
2024 TOKİ indirim kampanyası başvuruları başladı mı? 2024 TOKİ indirim kampanyası başvuruları başladı mı? TOKİ'nin indirimli konut sunacağı dar gelirli grup araştırmalarına başladı. TOKİ tarafından hayata geçirilen projeler takip edilirken son olarak dar gelirliler için indirimli konut kampanyası fırsatı sunulurken detaylar da merak edildi.
Murat Kurum kimdir, kaç yaşında, evli mi? Murat Kurum kimdir, kaç yaşında, evli mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı.
Kemal Memişoğlu kimdir, kaç yaşında? Kemal Memişoğlu kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık Bakanlığı'na ise Kemal Memişoğlu atandı.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kabine'de görev değişimi! Resmi Gazete'de yayımlandı! Kabine'de görev değişimi! Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre kabinede 2 bakan değişti.
İzmir Torbalı'da tüp patlaması olayında yeni gelişme! İzmir Torbalı'da tüp patlaması olayında yeni gelişme! İzmir Torbalı'da bir lokantada sanayi tipi tüpün patlaması sonucu 5 kişi yaşamını yitirmiş, 63 kişi yaralanmıştı. Olaya ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.