Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel'den A Milli Futbol Takımına tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel'den A Milli Futbol Takımına tebrik A Milli Futbol Takımı, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel, A Milli Futbol Takımını tebrik etti.
Eskişehir'de Türkiye-Avusturya maçı dev ekranda izlendi Eskişehir'de Türkiye-Avusturya maçı dev ekranda izlendi Türkiye-Avusturya maçı, ülkenin birçok noktasında dev ekranda izlendi. Eskişehirliler de Dede Korkut Parkı'nda kurulan dev ekrandan maçı takip etti.
Konya'da gıda satışı ve üretimi yapan iş yerlerine denetim! Konya'da gıda satışı ve üretimi yapan iş yerlerine denetim! Konya Beyşehir’de gıda satışı ve üretimi yapan iş yerlerine denetim yapıldı.
Kabine Toplantısı sona erdi! Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısı sonlandı. Kabine toplantısında neler konuşulduğu ise merak edildi.
Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde köyde yangın! 1 ev kullanılamaz hale geldi Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde köyde yangın! 1 ev kullanılamaz hale geldi Çankırı'da alevlere teslim olan ev küle döndü. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Eskişehir'de cansız bedeni bulunan profesör son yolculuğuna uğurlandı Eskişehir'de cansız bedeni bulunan profesör son yolculuğuna uğurlandı Eskişehir'de kaybolduktan 5 gün sonra cansız bedeni bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cenazesi toprağa verildi.
Kabine toplantısı başladı! Gündem maddelerinin memur maaşları, bakan atamaları ve Kayseri’deki olaylar olması bekleniyor Kabine toplantısı başladı! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
Meteoroloji sarı kod geçti! Sağanak yağışlar geri dönüyor ama hem ıslatacak hem kavuracak Meteoroloji sarı kod geçti! Sağanak yağışlar geri dönüyor ama hem ıslatacak hem kavuracak MGM tarafından yapılan hava durumu değerlendirmeleri yakından takip ediliyor. Hava durumu değerlendirmeleri güncellenirken bu kez sağanak yağış alarmı verildi. Temmuz ayında yapılan sağanak yağış uyarısı ise vatandaşları şaşırttı.
Bolu Belediyesi arsa satışı için ihale düzenleyecek Bolu Belediyesi arsa satışı için ihale düzenleyecek Belediyeler tarafından yapılan taşınmaz satışları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Taşınmaz satışları ile ilgili olarak belediyelerce yayımlanan ilanlar takip edilirken Bolu Belediyesinden arsa satışı duyurusu geldi.
Ziraat Bankası 770 personel alacağını duyurdu! KPSS şartı yok, son tarih belli oldu Ziraat Bankası 770 personel alacağını duyurdu! KPSS şartı yok, son tarih belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarının yayınladığı personel istihdamı açıklamaları yakından takip ediliyor. Bu kapsamda devlet bankalarından olan Ziraat ciddi sayıda bir personel alımı yapacağını açıkladı.
15 Temmuz resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? Kaç günü kapsayacak 15 Temmuz resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? Kaç günü kapsayacak Geçtiğimiz ayda Kurban Bayramını da kapsayan 9 günlük bir tatil dönemini yaşayan vatandaşlar bir sonraki tatil dönemini araştırmaya başladı. Temmuz ayında tek tatil günü ise 15 Temmuz oldu.
Kademeli emeklilik olacak mı, şartları netleşti mi? Kademeli emeklilik olacak mı, şartları netleşti mi? Kademeli emeklilik ile ilgili gelişmeler milyonların gündeminde yer alıyor. Kademeli emeklilik hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken şartlarla ilgili de araştırma yapılıyor.