Gündem

Enkazdan kendisini kurtaran itfaiye eriyle evlendi! Enkazdan kendisini kurtaran itfaiye eriyle evlendi! 6 Şubat 2023 depremlerine Kahramanmaraş'ta yakalanan Sinem Kaynak, kendisini enkazdan kurtaran itfaiye eriyle dünyaevine girdi.
Depremin etkisinden uzaklaşmak için halı dokuyor! Depremin etkisinden uzaklaşmak için halı dokuyor! 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen depremzede Gülşen Yakut, depremin etkisinden uzaklaşmak için halı dokuyor.
Polis memuru düşen Türk bayrağını öperek yerine astı! Emniyet müdürlüğünden açıklama! Polis memuru düşen Türk bayrağını öperek yerine astı! Emniyet müdürlüğünden açıklama! Konya'da bir polis memurunun düşen Türk Bayrağını öperek yerine astığı görüntüler çok konuşuldu. Emniyet müdürlüğü ise konuyla ilgili teşekkür mesajı paylaştı.
Sivas'ta feci kaza! 1 ölü, 5 yaralı Sivas'ta feci kaza! 1 ölü, 5 yaralı Sivas Yıldızeli'nde kamyonet ile otomobil çarpıştı. Yaşanan kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çorum'da yangın! 31 dekar ekili alan yandı Çorum'da yangın! 31 dekar ekili alan yandı Çorum Alaca'da otların tutuşması nedeniyle yangın çıktı. Yangında 31 dekar ekili alan yandı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Uzaktan ve ikinci öğretim öğrenim ücreti ve katkı payı ne kadar? Uzaktan ve ikinci öğretim öğrenim ücreti ve katkı payı ne kadar? Üniversitelerde uzaktan ve ikinci öğretim için katkı payları ile öğrenim ücretleri merak edildi. Uzaktan ve ikinci öğretim için katkı payı ücretleri merak konusu olurken araştırmalar da başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Astana’da Putin ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan Astana’da Putin ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’daki temasları doğrultusunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.
Temmuz 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli kök maaş hesaplama Temmuz 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli kök maaş hesaplama TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileri sonrası gözler emekli maaş zamlarına çevrildi. Emeklilerin en az ne kadar zam alacağı merak konusu olmaya devam ederken emekli kök maaş hesaplamaları da gündemdeki yerini aldı.
Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 bölücü terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Akaryakıt, alkol ve tütün ürünlerinde ÖTV KDV zammı gelecek mi? Akaryakıt, alkol ve tütün ürünlerinde ÖTV KDV zammı gelecek mi? TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verileri sonrası 6 aylık enflasyon farkı da belli oldu. 6 aylık enflasyon farkının belli olması sonrası temmuz ayında akaryakıtta ÖTV'ye ÜFE zammı gelip gelmeyeceği sorgulanmaya başladı.
Kırşehir’in doğal güzelliklerinin tanıtımına yönelik bir proje hazırlandı Kırşehir’in doğal güzelliklerinin tanıtımına yönelik bir proje hazırlandı Kırşehir’in doğal güzellikleri ve kültürel değerlerinin her yaştan jenerasyona aktarılması için özel bir proje oluşturuldu. Proje Türkiye Dağcılık Federasyonu Kırşehir İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlandı.
Sinan Ateş davasının üçüncü oturumu Sincan’da devam ediyor Sinan Ateş davasının üçüncü oturumu Sincan’da devam ediyor Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin dava, üçüncü oturumuyla Sincan Cezaevi’nde devam ediyor. Duruşmada sanık avukatlarının beyanları dinleniyor.