Gündem

Bahçede tilki yavrusu buldu! Ayakkabıyla su verdi Bahçede tilki yavrusu buldu! Ayakkabıyla su verdi Bir çiftçi fındık bahçesinde bitkin halde tilki yavrusu buldu. Kap bulamayan çiftçi, ayakkabısı ile yavru tilkiye su verdi.
Nasrettin Hoca Festivali'nde renkli anlar yaşandı Nasrettin Hoca Festivali'nde renkli anlar yaşandı Uluslararası Nasrettin Hoca Festivali'nde renkli anlar yaşandı. Festivalde 6 ülkenin dansçıları gösteri yaptı.
Minibüsü ile kavşakta drift atan sürücüye yüklü ceza! Minibüsü ile kavşakta drift atan sürücüye yüklü ceza! Kırıkkale'de minibüsü ile kavşakta drift atan sürücüye para cezası verildi. Sürücünün drift attığı anlar ise kameralara kaydedildi.
Prof. Dr. Bekir Karasu cinayetinde yeni gelişme! Prof. Dr. Bekir Karasu cinayetinde yeni gelişme! Eskişehir'de kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.
MSB paylaştı! Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu MSB paylaştı! Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu paylaştı.
Türkiye Şoförler Odası Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner oldu Türkiye Şoförler Odası Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner oldu Türkiye Şoförler Odası Federasyonu Başkanı (TŞOF), Mehmet Yiğiner oldu. Büyük farkla başkan seçilen Mehmet Yiğiner, sosyal medya hesabından teşekkür etti.
Bu düğün çok konuşuldu! Damadın arkadaşlarından ilginç şakalar! Bu düğün çok konuşuldu! Damadın arkadaşlarından ilginç şakalar! Dünyaevine giren Enes Uysal, arkadaşlarının şakaları ile neye uğradığı şaşırdı. Damadın arkadaşlarının yaptığı şakalar, duyanları şaşkına çevirdi.
Sivas'ta feci kaza! Yolun karşısına geçmek isterken hayatını kaybetti Sivas'ta feci kaza! Yolun karşısına geçmek isterken hayatını kaybetti Sivas'ta yolun karşısına geçmek isteyen adama yolcu otobüsü çarptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan 86 yaşındaki adam, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kırıkkale'deki kazada hayatını kaybeden polis memurunun cenazesi memleketine gönderildi Kırıkkale'deki kazada hayatını kaybeden polis memurunun cenazesi memleketine gönderildi Kırıkkale-Konya kara yolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru Muhammed Şirin Yazıcı'nın cenazesi, memleketi Ağrı'ya uğurlandı.
Eskişehir'e dolu yağdı! Vatandaşlar zor anlar yaşadı Eskişehir'e dolu yağdı! Vatandaşlar zor anlar yaşadı Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir'de yağış beklendiğini duyurmuştu. Eskişehir'e akşam saatlerine doğru dolu yağdı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun gündeme yönelik önemli açıklamalar yaptı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun gündeme yönelik önemli açıklamalar yaptı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son günlerde gündeme yerleşen konularla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
MSB açıkladı! Son bir haftada 50’den fazla bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi MSB açıkladı! Son bir haftada 50’den fazla bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye’nin kuzeyi başta olmak üzere pek çok operasyonda son 1 haftada 50’den fazla teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.