Gündem

Naci Görür bu kez dua edenleri uyardı: Sakın öyle demeyin! Naci Görür bu kez dua edenleri uyardı: Sakın öyle demeyin! Ünlü jeolog ve deprem bilimci Naci Görür, depremlerle ilgili yaptığı uyarılarda bu kez depremle ilgili dua edenleri uyardı.
SGK duyurdu! Emekliler için dijital kimlik kartı dönemi başladı SGK duyurdu! Emekliler için dijital kimlik kartı dönemi başladı Türkiye'de milyonlarca emekli olması onlara yönelik yeni hizmetlerin yapılmasını beraberinde getirdi. Konu ile ilgili harekete geçen hükümet yeni internet sitesini hizmete soktu.
Kırıkkale'de kaza! Takla atan otomobil 100 metre sürüklendi Kırıkkale'de kaza! Takla atan otomobil 100 metre sürüklendi Kırıkkale'de bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Yaşanan kazada otomobilin sürücüsü yaralandı.
Mehmetçiklerimiz Bizim Çocuklar’a Hollanda maçı öncesi başarılar diledi Mehmetçiklerimiz Bizim Çocuklar’a Hollanda maçı öncesi başarılar diledi Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesapları üzerinden TSK’ın kahraman Mehmetçik askerlerinin, Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek A Milli Futbol Takımı’na başarılar dilediği özel bir videoyu paylaştı.
Ankara ve İstanbul'a meteor mu düştü? Ankara ve İstanbul'a meteor mu düştü? Ankara, İstanbul, Bursa ve diğer birkaç şehirde gökyüzünde gök taşı görüldü. Bunun üzerine Ankara ve İstanbul'a meteor düşüp düşmediği merak edildi.
Bakan Göktaş duyurdu! E-ticaret yapan kadın kooperatiflerine büyük kolaylık sağlanacak! Bakan Göktaş duyurdu! E-ticaret yapan kadın kooperatiflerine büyük kolaylık sağlanacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, e-ticaret yapan kadın kooperatifleri için bir kolaylık sağlanacağını açıkladı.
Tiramisu nasıl yapılır? Kolay tiramisu tarifi! Tiramisu nasıl yapılır? Kolay tiramisu tarifi! MasterChef eleme turunda yapılan tiramisu tarifinin nasıl yapıldığı merak konusu oldu.
Marmaris’te korkutan deprem! AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileri açıkladı Marmaris’te korkutan deprem! AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileri açıkladı Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Marmaris’te deprem olduğu öğrenildi.
Tokat'ta kaza! 1 kişi hayatını kaybetti Tokat'ta kaza! 1 kişi hayatını kaybetti Tokat Turhal'da otomobillerin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Down sendromlu kızlar hayallerini gerçekleştirdi Down sendromlu kızlar hayallerini gerçekleştirdi Down sendromlu iki kız arkadaşın gelinlik ve düğün hayali gerçek oldu. İki kız arkadaş için büyük bir organizasyon yapıldı.
Çorum'da otomobiller çarpıştı! 2 yaralı var Çorum'da otomobiller çarpıştı! 2 yaralı var Çorum Alaca'da otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Yozgat'ta yangın! 1000 dekar buğday tarlası yandı Yozgat'ta yangın! 1000 dekar buğday tarlası yandı Yozgat Sarıkaya'da henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 1000 dekar buğday tarlası yandı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.