Gündem

İkinci öğretim nedir, ne zaman kaldırılacak? İkinci öğretim nedir, ne zaman kaldırılacak? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, ikinci öğretim programları ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. Bunun üzerine ikinci öğretimin ne anlama geldiği araştırıldı.
Eskişehir'de scooter kazası! Yaya yolundan giden kadına çarptı! Eskişehir'de scooter kazası! Yaya yolundan giden kadına çarptı! Eskişehir'de scooter kazası meydana geldi. Yaşanan kazada scooter kullanan genç ile çarptığı kadın yaralandı.
Havaalanı ve Havalimanı aynı anlama mı geliyor, aralarındaki fark ne, neden farklı söyleniyor? Havaalanı ve Havalimanı aynı anlama mı geliyor, aralarındaki fark ne, neden farklı söyleniyor? İnsanlığın günümüzde en vazgeçemediği ulaşım çeşidi arasında uçak hızlı ve konforlu yolculuk sunması ile biliniyor. Uçakların inip kalktığı ve insanların yolculuk yapmak için yaptıkları yerlerin adlarının ne olduğu konusunda insanlar ayrım yaşıyor.
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu! Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu! Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından geçmiş olsun paylaşımında bulundu.
YÖK duyurdu! Devlet üniversitelerinde ikinci öğretim programları kapatıldı YÖK duyurdu! Devlet üniversitelerinde ikinci öğretim programları kapatıldı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, devlet üniversiteleri ile ilgili bir açıklamada bulundu. Özvar, devlet üniversiteleri için ikinci öğretim programlarının kapatıldığını ifade etti.
Özgür Özel'in görüşme talebine Esad'dan olumlu yanıt geldi Özgür Özel'in görüşme talebine Esad'dan olumlu yanıt geldi Türkiye yıllar sonra Suriye ile yeniden temas kurulmaya başlandı. Çıkan ayaklanmalara rağmen yönetiminin başına kalan Beşar Esad, Türkiye'nin Suriye sorununun çözümünde önemli bir muhatap haline geldi.
Eskişehir’de Porsuk Çayı’nın bazı bölümleri yosun tuttu Eskişehir’de Porsuk Çayı’nın bazı bölümleri yosun tuttu Eskişehir'den geçen Porsuk Çayı’nın bazı bölümleri yosun tuttu. Porsuk Çayı'nda oluşan yosunlar ise görenlerin dikkatini çekti.
Selim Temurci kimdir, hangi partiden milletvekili, AK Parti'ye mi geçecek? Selim Temurci kimdir, hangi partiden milletvekili, AK Parti'ye mi geçecek? Siyasette son dönemde sıklıkla milletvekillerinin partilerinden istifa edip başka partilere geçme olayları yaşanıyor. Konu ile ilgili son olarak bir ismin adı ortaya atıldı.
Konya'da ev yangını! 2 kişi hayatını kaybetti Konya'da ev yangını! 2 kişi hayatını kaybetti Konya Kulu'da bir evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 2 kişi hayatını kaybetti.
Malatya Yeşilyurt’ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Malatya Yeşilyurt’ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Malatya’da deprem olduğu öğrenildi.
5 ilde vali değişikliği! Cumhurbaşkanlığı tarafından yeni atamalar yapıldı 5 ilde vali değişikliği! Cumhurbaşkanlığı tarafından yeni atamalar yapıldı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar kapsamında 5 ilin valileri değişti. Atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.
Özgür Özel’in çağrısıyla ışıklar ücret eşitliği için açıp kapatıldı Özgür Özel’in çağrısıyla ışıklar ücret eşitliği için açıp kapatıldı CHP Lideri Özgür Özel’in bugün vatandaşlara yaptığı, saat 21.00’de emekli maaşı ve asgari ücrete zam gelmesi için ışıkları açıp kapayın çağrısına birçok ilden karşılık geldi.