Gündem

Nüfus müdürlükleri KPSS için yarın açık olacak mı, hangi saatlerde hizmet verecek, randevu mu var? Nüfus müdürlükleri KPSS için yarın açık olacak mı, hangi saatlerde hizmet verecek, randevu mu var? 1 Milyondan fazla insan yarın memur olma hayalini gerçekleştirmek için sınava girecek. Her sene sınav zamanında yaşanan istenmeyen olayların önüne geçmek içinse hazırlıklar sürüyor.
2024 KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS lisans sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.
Ünlü siyasetçiler ilk tweetlerini böyle atmışlardı Ünlü siyasetçiler ilk tweetlerini böyle atmışlardı Sosyal medya günümüzde vatandaşların olduğu kadar siyasetçilerinde büyük bir şekilde faydalandığı mecralar olarak biliniyor. Yıllardır sosyal medya hesabı kullanan siyasiler ilk mesajlarını ise bu paylaşımla vermişti.
Muğla'da feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı Muğla'da feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı Muğla'da freni boşalan otobüsün çok sayıda araca çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirdi, 32 kişi yaralandı.
Konya'da otomobiller çarpıştı! 1 ölü, 6 yaralı Konya'da otomobiller çarpıştı! 1 ölü, 6 yaralı Konya Yumaklı'da otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.
Düğünde tartışma! 1 kişi tüfekle bacağından yaralandı Düğünde tartışma! 1 kişi tüfekle bacağından yaralandı Konya Selçuklu'da bir düğünde iki grup arasında kavga çıktı. Yaşanan olayda 1 kişi tüfekle bacağından vuruldu.
KPSS lisans oturumları yarın başlıyor! 1 milyon 642 bin kişi başvurdu KPSS lisans oturumları yarın başlıyor! 1 milyon 642 bin kişi başvurdu ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları yarın başlıyor.
Nevşehir’de otomobil kazası! 2 yaralı var Nevşehir’de otomobil kazası! 2 yaralı var Nevşehir’de otomobil kazası yaşandı. Yaşanan kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil bahçeye uçtu.
Van’da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Van’da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Van’da deprem olduğu öğrenildi.
Operasyonların devam ettiği Pençe-Kilit bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu Operasyonların devam ettiği Pençe-Kilit bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre operasyonların devam ettiği Pençe-Kilit bölgesinde 1 askerimizin şehit olduğu bilgisi paylaşıldı.
Sokak hayvanları kanunu hakkında yeni gelişme! AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler açıkladı! Sokak hayvanları kanunu hakkında yeni gelişme! Sokak hayvanları kanunu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Ali Rıza Yıldırım kimdir, ne iş yapar? Ali Rıza Yıldırım kimdir, ne iş yapar? Eti Krom sahibi Ali Rıza Yıldırım, internette paylaşılan bir video ile gündem oldu. Bunun üzerine Ali Rıza Yıldırım'ın kim olduğu merak edildi.