Gündem

Bakanlıktan Vaniköy'deki kaçak villa için yıkım kararı Bakanlıktan Vaniköy'deki kaçak villa için yıkım kararı Kaçak yapılaşma ile mücadele devam ediyor. Kaçak yapıların yıkımı için alınan kararlar kamuoyu ile paylaşılmaya devam ederken bu kez Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Vaniköy için açıklamalarda bulundu.
3 Eylül Masterchef kim kazandı, eleme potaya kim gitti son bölüm eleme adayları kimler? 3 Eylül Masterchef kim kazandı, eleme potaya kim gitti son bölüm eleme adayları kimler? Son döneme damga vuran en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Masterchef'te dün kadınlar ve erkekler arasında ilk yarışma oynandı. 3 Eylül Masterchef eleme adayları belli oldu. Masterchef kim kazandı, potaya kim gitti?
Konya'da obruk tehlikesi sürüyor! 100 metre çapında bir tane daha oluştu Konya'da obruk tehlikesi sürüyor! 100 metre çapında bir tane daha oluştu Bir anda büyük bir alanda devasa çukur oluşması olarak tanımlanan obruklar ülkemizde en çok Konya bölgesinde görülüyor. Son yaşanan obruk vakası durumun ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Aybüke Öğretmen doğum günü ne zaman, nerede, nasıl şehit oldu? Aybüke Öğretmen doğum günü ne zaman, nerede, nasıl şehit oldu? Türkiye'nin vefatı ile derinden sarsıldığı isimlerinden olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın 2017 yılında Batman'da şehit olmuştu. Bugün yaşasaydı 30 yaşında olacak Aybüke Öğretmen doğum gününde unutulmadı.
Dilruba yeniden hapse girecek mi? Cezası belli oldu mu? Dilruba yeniden hapse girecek mi? Cezası belli oldu mu? Bir sokak röportajında kullandığı ifadelerin ardından tutuklanması ile gündem olan Dilruba Kayserilioğlu geçtiğimiz günlerde serbest bırakılmıştı. Tutuksuz yargılanan Kayserilioğlu hakkında karar verildi.
Mısır Lideri Sisi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya gelecek Mısır Lideri Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya gelecek Ortadoğu'da en önemli konumlardan birisinde bulunan Mısır, 2013 yılında kanlı bir darbe dönemi yaşamıştı. O dönem yaşanan olaylar ile Mısır ve Türkiye'nin arasındaki ilişkiler en aza inmişti.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'nin erken seçim çağrısına "en kötü espri" çıkışı AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'nin erken seçim çağrısına "en kötü espri" çıkışı AK Parti Merkez Karar ve Yönetme Kurulu toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantının ardından kameraların karşısına geçen parti sözcüsü Çelik önemli açıklamalarda bulundu.
Müge Anlı canlı yayında çözdü! Mehmet Yörük'ü kim öldürdü eşi itiraf etti Müge Anlı canlı yayında çözdü! Mehmet Yörük'ü kim öldürdü eşi itiraf etti Osmaniye'de cinayete kurban gittiği iddia edilen Mehmet Yörük olayında bugün canlı yayında Müge Anlı'da önemli gelişmeler yaşandı.
Mücbir sebep uzatıldı mı, mücbir sebep nedir? Mücbir sebep uzatıldı mı, mücbir sebep nedir? Mücbir sebep uzatıldı mı sorusu özellikle deprem bölgesinde olan kişiler tarafından sıkça araştırılıyor. GİB, yaptığı açıklamasında mücbir sebep halinin uzatıldığını duyurdu. Peki, mücbir sebep nedir?
Masterchef kaptanlık oyunu kim kazandı, dün son bölüm mavi kırmızı takım kim kaptan oldu? Masterchef kaptanlık oyunu kim kazandı, dün son bölüm mavi kırmızı takım kim kaptan oldu? Masterchef son bölüm de kaptanlık oyunu oynandı. Masterchef mavi takım kaptanı ve kırmızı takım kaptanı ile mavi ve kırmızı takım oyuncuları belirlendi. İşte takımlar ve kaptanlar
Eylül ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak? Eylül ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak? Konut ve iş yeri için kira artış oranı hem ev sahipleri hem de kiracılar tarafından sıkça araştırılıyor. TÜİK her ayın 3’ünde kira artış oranına ilişkin verileri açıklıyor. Eylül ayı kira zam oranı ne zaman belli olacak?
2024 KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? 2024 KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile beraber barınma konusu bir kez daha gündeme geldi. 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılında KYK başvurularının ne zaman açılacağı merak edilirken sorgulamalar da başladı.