Gündem

Siyasiler 15 Temmuz paylaşımlarında milli iradeye vurgu yaptı Siyasiler 15 Temmuz paylaşımlarında milli iradeye vurgu yaptı 15 Temmuz'un yıl dönümü olması münasebetiyle günün ilk anlarından itibaren o güne dair görüntüler ve anma mesajları paylaşılmaya başlandı. Yapılan paylaşımlarda odak noktası bağımsızlık ve halkın iradesi oldu.
Ömer Halisdemir 15 Temmuz'da ne yaptı, rütbesi, görevi neydi? Ömer Halisdemir 15 Temmuz'da ne yaptı, rütbesi, görevi neydi? Siyasi tarihinde bir çok kara leke bulunan Türkiye çok defa darbe ya da darbe girişimlerine sahne olmuştu. 60 darbesinde Başbakanı asılan, 80 darbesinde halkı acı günler yaşayan Türkiye 2016 yılında ise iradesini ortaya koydu.
15 Temmuz anısına gökyüzü Türk bayrağı ve pankartlarla kuşatıldı 15 Temmuz anısına gökyüzü Türk bayrağı ve pankartlarla kuşatıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla gökyüzünde görsel şölen yaşandı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 15 Temmuz Şehitliği'ndeki anma etkinliğine katıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 15 Temmuz Şehitliği'ndeki anma etkinliğine katıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Şehitliği ziyaret ederek, anma etkinliğine katılım gösterdi.
2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nereden öğrenilecek? 2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nereden öğrenilecek? 2024 YKS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı YKS'ye katılım gösteren adaylar tarafından merak ediliyor.
15 Temmuz'da banka ve devlet kurumları açık mı? Bugün tatil mi? 15 Temmuz'da banka ve devlet kurumları açık mı? Bugün tatil mi? Türkiye bugün 2016 yılında yaşanan darbe girişiminin 8. yılını yaşıyor. Yurt genelinde bir çok etkinlikler ile şehitler anılırken bir yandan da bugünün resmi tatil oluşu akıllara bir çok soruyu getirdi.
15 Temmuz darbe girişiminin üstünden 8 yıl geçti 15 Temmuz darbe girişiminin üstünden 8 yıl geçti Uzun yıllar boyunca çeşitli gerekçeler ile ülke yönetimine el konulan Türkiye'de o dönemin eskide kaldığı düşünülüyordu. 2016 yılının Temmuz ayında yaşanan bu olay ise o günleri bir kez daha akıllara getirdi.
Konya’daki çiçekli bahçe görenleri kendisine hayran bıraktırıyor Konya’daki çiçekli bahçe görenleri kendisine hayran bıraktırıyor Konya’nın Selçuklu ilçesinde yer alan Selçuklu Çiçek Bahçesi, gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bahçede 27 tür, 60 çeşit ve 395 bin adet çiçek bulunuyor.
KPSS Lisans Sınavı heyecanı sona erdi KPSS Lisans Sınavı heyecanı sona erdi KPSS’nin ikinci oturumu olan Eğitim Bilimleri’nin de tamamlanmasıyla adayların sınav heyecanı sona erdi. Sonuçların açıklanacağı tarih de belli oldu.
Sınava giren adaylar KPSS’yi yorumladı! KPSS zor muydu, kolay mıydı? Adayların KPSS yorumları Sınava giren adaylar KPSS’yi yorumladı! KPSS zor muydu, kolay mıydı? Adayların KPSS yorumları İş arayan ve kamu kurumlarına girmek isteyen milyonlarca aday bu sabah saat 10.15’te KPSS’de ter döktü. 120 soru için 130 dakikanın verildiği KPSS’nin Genel Kültür-Genel Yetenek oturumu tamamlanırken sınavdan çıkan adaylar da sınava yönelik yorumlarını sosyal medya hesapları üzerinden yaptılar.
Bektaşilik yolunda giden ordu kimlerdi? 2024 KPSS Lisans sorusu cevabı Bektaşilik yolunda giden ordu kimlerdi? 2024 KPSS Lisans sorusu cevabı Sabah saatlerinde girilen KPSS Lisans ilk oturumu sonrasında adaylar akıllarında kalan soruların cevaplarını araştırmak için sosyal medyaya hücum etti. Cevabı merak edilen sorulardan birisi de bir orduya yapılan tanımlama oldu.
KPSS'nin tostlu sorusu gündem oldu! KPSS lisans tost ve sandviç, berna KPSS'nin tostlu sorusu gündem oldu! KPSS lisans tost ve sandviç, berna Yüzbinlerce vatandaşın girdiği KPSS'de sorulan sorular gündem olmayı başardı. Söz konusu sorular arasında sosyal medyada adından en çok söz ettirenlerden birisi ise tost sorusu oldu.