Gündem

YKS’de iptal edilen soru var mı? YKS’de iptal edilen soru var mı? 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının üzerine sınavda iptal edilen soru olup olmadığı merak edildi.
YKS birincileri açıklandı! Dereceye girenler kimler YKS birincileri açıklandı! Dereceye girenler kimler 2024 YKS sınavının açıklanması ile beraber sınava dair detaylarda yavaş yavaş belli oldu. O detaylar arasında sınavda tam puan alanların kimler olduğu bilgisi de yer aldı.
YKS Tercih robotu nasıl kullanılır, neye dikkat edilir, tercihler ne zaman yapılacak YKS Tercih robotu nasıl kullanılır, neye dikkat edilir, tercihler ne zaman yapılacak Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylarda yeni bir heyecan başladı. Puanını ve sınavını öğrenen adaylar tercih robotu adı verilen online siteler üzerinden kendilerine en uygun üniversiteleri görme çabası içine girdi.
2024 YKS sonuçları belli oldu! YÖK Başkanı Erol Özvar'dan açıklama! 2024 YKS sonuçları belli oldu! YÖK Başkanı Erol Özvar'dan açıklama! Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, tercih dönemiyle ilgili tavsiyelerde bulundu.
ÖSYM YKS 2024 Sınavının sonuçlarının belli olduğunu açıkladı ÖSYM YKS 2024 Sınavının sonuçlarının belli olduğunu açıkladı Geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye'de binlerce lise mezunu öğrenci üniversiteli olabilmek için sınava girdi. Sınavın ardından 1 aydan fazla bir süredir sonuçları bekleyen öğrenciler için müjde bugün sabah verildi.
ÖSYM 2024 YKS Sonuçları belli oldu! Sonuç sorgulama ekranı ÖSYM 2024 YKS Sonuçları belli oldu! Sonuç sorgulama ekranı Milyonlarca öğrencinin beklediği gelişme sonunda yaşandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile bu yılın sonuçlarının erişime açıldığı bildirildi.
Bu gece sela mı okundu, neden? Bu gece sela mı okundu, neden? Saatler 00.13'ü gösterdiğinde sela okunduğunu duyan vatandaşlar araştırmalarına başladı. Bu gece selanın neden okunduğunu merak edenler de araştırmalarına başladı.
2024 KPSS Alan Bilgisi 1. 2. ve 3. oturumları ne zaman, saat kaçta? 2024 KPSS Alan Bilgisi 1. 2. ve 3. oturumları ne zaman, saat kaçta? Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyen adayların katılım sağladığı KPSS ile ilgili olarak bir takım sorular da gündemdeki yerini aldı. 2024 KPSS Alan Bilgisi 1. 2. ve 3. oturumlarının ne zaman, saat kaçta başlayacağı sorgulanan konular arasında yer aldı.
İzmir'deki orman yangınına ilişkin Bakan Yumaklı ve Tunç'tan açıklama İzmir'deki orman yangınına ilişkin bakanlardan açıklama İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınına ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken Bakan Yumaklı ve Tunç'tan açıklama geldi.
Saat verilerek uyarı yapıldı! MGM'den 10 ilde alarma geçiren açıklama Saat verilerek uyarı yapıldı! MGM'den 10 ilde alarma geçiren açıklama MGM tarafından yapılan hava durumu değerlendirmeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. MGM tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken son olarak 10 ilde alarma geçiren bir açıklamaya yer verildi.
Aşure nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir? Aşure nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir? 16 Temmuz 2024 tarihi Aşure Günü olarak kutlandığı için aşure tarifinin nasıl olduğu ve aşurenin nasıl yapıldığı merak ediliyor.
Çeşme’de orman yangını! 3 kişi yaşamını yitirdi! Çeşme’de orman yangını! 3 kişi yaşamını yitirdi! İzmir’in Çeşme ilçesinde orman yangını meydana geldi. Yangında ilk belirlemelere göre 3 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.