Gündem

Sincan'da galeriden aldığı otomobil, evine gidemeden alevler içinde kaldı! Sincan'da galeriden aldığı otomobil, evine gidemeden alevler içinde kaldı! Kırıkkale'de yaşayan bir vatandaş, Sincan'da bulunan bir galeriden otomobil satın aldı. Vatandaş, otomobiliyle Kırıkkale'ye dönerken araçtan alevlerin yükseldiğini fark etti.
ÖSYM duyurdu! YKS'de 63 bin 798 kişi sıfır puan aldı ÖSYM duyurdu! YKS'de 63 bin 798 kişi sıfır puan aldı 2024 YKS sonuçları belli oldu. ÖSYM'den açıklanan bilgilere göre bu yıl 63 bin 798 kişi sıfır puan aldı.
Türkiye için korkutan gerçek! Nüfus giderek azalacak Türkiye için korkutan gerçek! Nüfus giderek azalacak Son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da sıklıkla dile getirdiği ülke nüfusundaki yaşlanma konusu uluslararası raporla da ortaya konuldu. Söz konusu rakamlara göre Türkiye ilerleyen yıllarda milyonlarca kişi daha azalacak.
2024 YKS  tercih kılavuzu yayımlandı mı, YKS tercihleri ne zaman yapılacak? 2024 YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı, YKS tercihleri ne zaman yapılacak? 2024 YKS sonuçlarının açıklanması ile beraber adayları tercih telaşı sardı. YKS tercihlerinin ne zaman başlayacağı ve tercih kılavuzu ile ilgili sorular da gündemdeki yerini aldı.
4 yıllık Sözel bölümler hangileri? 4 yıllık Sözel bölümler hangileri? YKS sonuçlarının açıklanması sonrası öğrenciler ve velileri 2 ve 4 yıllık üniversite bölümlerini araştırmaya başladı. Bu çerçevede 4 yıllık sözel bölümler araştırma konusu olurken merak edilen listeyi derledik.
Okullar  ne zaman açılacak, hangi ay, ayın kaçında başlıyor? Okullar ne zaman açılacak, hangi ay, ayın kaçında başlıyor? 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile beraber yaz tatili de başladı. Okullarda yaz tatili döneminin başlaması ile beraber bu kez tatilin ne zaman sona ereceği araştırılmaya başladı.
Öğretmenlerin yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu Öğretmenlerin yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı, kadrolu öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değişikliği başvurularının ne zaman alınacağını son dakika olarak duyurdu. Adaylar tarihleri merak ederken detayları derledik.
YKS 180, 200, 220, 250, 280, 300 puanla hangi bölümlere gidilir? YKS 180, 200, 220, 250, 280, 300 puanla hangi bölümlere gidilir? YKS sonuçlarının açıklanması ile beraber adaylar da tercih süreci için bekleyişe başladı. Bu süreçte puanların açıklanması sonrası adaylar 180, 200, 220, 250, 280, 300 puanla hangi bölümlere girileceğini merak etti.
2024 YKS tercih tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı! 2024 YKS tercih tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı! 2024 YKS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen 2024 YKS'nin sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih tarihleri de belli oldu.
ÖSYM 2024 YKS sonuçlarının sayısal verilerini son dakika açıkladı ÖSYM 2024 YKS sonuçlarının sayısal verilerini son dakika açıkladı 2024 YKS sonuçları açıklandı. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından sonuçların sayısal verileri de kamuoyunun bilgisine sunuldu.
Eskişehir'de doğal gaz boru hattında yangın çıktı! Eskişehir'de doğal gaz boru hattında yangın çıktı! Eskişehir'de altyapı çalışmaları sırasında doğal gaz boru hattında yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Konya Beyşehir'de kaza! 2 kişi yaralandı Konya Beyşehir'de kaza! 2 kişi yaralandı Konya'nın Beyşehir ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Bir otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.