Gündem

2024 KPSS Ortaöğretim Başvuruları nereden, nasıl yapılır, sınav ücreti ne kadar? 2024 KPSS Ortaöğretim Başvuruları nereden, nasıl yapılır, sınav ücreti ne kadar? Farklı kategorilerde devam eden KPSS heyecanı ile ilgili yeni bilgilendirmeler yapılıyor. Vatandaşların eğitim durumlarına göre yapılan sınavlara yüz binlerce kişi katılıyor.
Özbek pilavı nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir? Özbek pilavı nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir? MasterChef programında dün akşam Özbek pilavı yapılması yapıldı. Bunun üzerine vatandaşlar Özbek pilavı tarifi için araştırmalara başladı.
Kayseri’de otomobil kazası! 4 yaralı var Kayseri’de otomobil kazası! 4 yaralı var Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde otomobil kazası meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı.
Türkiye, Kuzey Kıbrıs'ta gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor! Türkiye, Kuzey Kıbrıs'ta gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor! Türkiye Cumhuriyeti bundan 50 yıl önce Kıbrıs Türk halkının varlığını ve ülkenin çıkarlarını korumak adına bir harekat düzenlemişti. Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan operasyonun üzerinden yarım asır geçti.
Kırıkkale Valiliği uyardı! Baraj ve ırmakta yüzmeyin! Kırıkkale Valiliği uyardı! Baraj ve ırmakta yüzmeyin! Kırıkkale Valiliği, baraj ve ırmaklarda yüzülmemesi konusunda vatandaşları uyardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de Resmi Gazete kararları kamuoyunun gündeminde yer almaya devam ederken yeni atama kararları da az önce duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor? Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor? Sınavsız ikinci üniversite avantajından yararlanmak isteyen vatandaşlar kayıt tarihlerine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri merak edilirken detayları derledik.
31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı ne zaman? 31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı ne zaman? 31. Dönem POMEM sınav tarihleri ve sınav yerleri belli olmuştu. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından duyurulan 31. POMEM mülakat sınavlarının ne zaman olacağı merak edildi.
ALES 2 sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak? ALES 2 sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak? Akademik kariyer yapmak isteyen adayların katılım sağladığı ALES sınavının 2. oturumunun hangi gün yapılacağı merak ediliyor.
Kırşehir’de seyir halindeki bir otomobilin lastiği yola fırladı! Kırşehir’de seyir halindeki bir otomobilin lastiği yola fırladı! Kırşehir'de seyir halindeki bir otomobilin lastiği fırlarken, lastiğin yakınında başka araç olmaması muhtemel bir kazanın önüne geçti.
Konya'da tarlada yangın! 600 saman balyası kül oldu Konya'da tarlada yangın! 600 saman balyası kül oldu Konya Kulu'da bir tarlada henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Binanın 5. katından düşen çocuk hayatını kaybetti Binanın 5. katından düşen çocuk hayatını kaybetti Konya'da binanın 5. katından düşen kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.