Gündem

İzmir alev alev yanıyor! İnsanlar evlerini boşalttı İzmir alev alev yanıyor! İnsanlar evlerini boşalttı Yaz aylarında çeşitli nedenlerden dolayı büyük yangınların yaşandığı Türkiye'de kötü haberler peş peşe geliyor. Ege bölgesinde çıkan yangınların son adresi İzmir oldu.
Emekliler için süreç adım adım işliyor! Maaş zammı kararı meclis komisyonunda kabul edildi Emekliler için süreç adım adım işliyor! Maaş zammı kararı meclis komisyonunda kabul edildi Ay başında 6 aylık enflasyon oranı nedeniyle yapılan zamların kapsamı dışında kalan en düşük emekli maaşlıların beklediği gün geliyor. Kararın TBMM'den geçmesine çok az bir zaman kaldığı öğrenildi.
Kızıyla ilgili soruya Mustafa Destici'den yanıt: Siyasetçilerin kız çocukları evlerinde otursun Kızıyla ilgili soruya Mustafa Destici'den yanıt: Siyasetçilerin kız çocukları evlerinde otursun BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı canlı yayında TBMM'de işe başlayan kızıyla ilgili yoruma ve soruya sinirlendi. Gazeteci Kübra Par'ın sorusu üzerine gerginlik yaşayan Destici, verdiği cevapla gündem oldu.
2024 KPSS Alan Bilgisi oturumu ne zaman, saat kaçta yapılacak? 2024 KPSS Alan Bilgisi oturumu ne zaman, saat kaçta yapılacak? KPSS lisans oturumları tamamlandı. ÖSYM tarafından düzenlenen bu sınavlar, adayların mezun oldukları alana göre belirlenen tarih ve saatlerde yapılacak. Bunun yanı sıra KPSS Alan Bilgisi oturumu merak konusu olurken araştırmalar da başladı.
CHP'li büyükşehir belediye başkanları Eğitim Maratonu toplantısında konuşuyor CHP'li büyükşehir belediye başkanları Eğitim Maratonu toplantısında konuşuyor CHP'li büyükşehir belediye başkanları Eğitim Maratonu toplantısında bir araya geldi. Toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı.
TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda en düşük emekli ücretinin yükseltilmesini içeren vergi paketi görüşülüyor En düşük emekli ücretinin yükseltilmesini içeren vergi paketi TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda en düşük emekli ücretinin 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülmeye başlandı.
Konya'da motosiklet kazası! 1'i polis 2 kişi yaralandı Konya'da motosiklet kazası! 1'i polis 2 kişi yaralandı Konya Selçuklu'da motosiklet kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 1'i polis 2 kişi yaralandı.
İnşaat işçisi takdir topladı! Çamur olan ayakkabısını çıkararak markete girdi! İnşaat işçisi takdir topladı! Çamur olan ayakkabısını çıkararak markete girdi! Bir inşaat işçisi, aşırı yağıştan dolayı çamur olan ayakkabılarını marketin önünde çıkardı ve markete çoraplarıyla girdi. İşçinin bu davranışı sosyal medyada gündem oldu.
İnşaattan düşen 17 yaşındaki işçi yaralandı İnşaattan düşen 17 yaşındaki işçi yaralandı Nevşehir'de 17 yaşındaki işçi, henüz bilinmeyen bir nedenle inşaattan düştü. Genç işçi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Eskişehir'de işçi servisinde yangın çıktı Eskişehir'de işçi servisinde yangın çıktı Eskişehir-Ankara kara yolunda bir işçi servisinin lastiği patladı ardından işçi servisinde yangın çıktı.
Çankırı'da trenden çıkan kıvılcım yangına neden oldu Çankırı'da trenden çıkan kıvılcım yangına neden oldu Çankırı'da trenden çıkan kıvılcım nedeniyle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.
ÖSYM 2024 ALES sınavının giriş yerlerinin belli olduğunu duyurdu ÖSYM 2024 ALES sınavının giriş yerlerinin belli olduğunu duyurdu Lisans eğitimini tamamlamasının ardından meslek hayatlarını akademik olarak devam ettirmek isteyen adaylar ÖSYM tarafından düzenlenen ALES sınavına giriyor. Bu kapsamda ÖSYM sınava girecek adaylar için önemli bir paylaşımda bulundu.