Gündem

Yozgat'ta feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti! Yozgat'ta feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti! Yozgat-Kayseri kara yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı.
Irak ve Suriye’nin kuzeyinde operasyonlar devam ediyor! 19 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki operasyonlarda 19 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Asos bölgesinde ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde toplamda 19 bölücü terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Çorum'da minibüs ile motosiklet çarpıştı! 3 yaralı var Çorum'da minibüs ile motosiklet çarpıştı! 3 yaralı var Çorum Dodurga'da minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
KPSS Alan Bilgisi ilk oturum saat kaçta bitecek, kaç dakika sürüyor, toplamda kaç soru var? KPSS Alan Bilgisi ilk oturum saat kaçta bitecek, kaç dakika sürüyor, toplamda kaç soru var? Binlerce kişi kamu kurumlarında istihdam sahibi olabilmek için saat 10.15’te başlayacak KPSS’nin Alan Sınavı oturumlarına girecek. Sınavın kaçta biteceği, kaç dakika sürdüğü ve kaç oturumu olduğu merak edildi.
Çankırı'da yangın! 3 ev zarar gördü! Çankırı'da yangın! 3 ev zarar gördü! Çankırı'da boş bir arazide henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 3 evin zarar gördüğü yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü kutlanıyor Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü kutlanıyor Bugün 20 Temmuz. 1974 yılında dönemin başbakanı Bülent Ecevit’in emriyle Türk Silahlı Kuvvetleri bu tarihte Kıbrıs Barış Harekatı’na başladı. Barış getiren bu harekatın 50. yılı kutlanıyor.
Pençe Kilit operasyonu bölgesine yaralanan askerimiz şehit oldu Pençe Kilit operasyonu bölgesine yaralanan askerimiz şehit oldu Pençe Kilit Harekatı Bölgesinde 4 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan askerimiz tedavi altına alınmıştı. Tedavi altında olan askerimizin şehit haberi son dakika olarak duyuruldu.
Marmara Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Marmara Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Ülkemizde meydana gelen depremlerle ilgili bilgiler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
Hafta sonu hava nasıl olacak, 20 21 Temmuz yurt genelinde yağış var mı? Hafta sonu hava nasıl olacak, 20 21 Temmuz yurt genelinde yağış var mı? Hava sıcaklıkları takip edilmeye devam ederken MGM'nin raporu da merak edildi. MGM'nin hava sıcaklıklarına ilişkin yayımladığı rapor hafta sonuna özel araştırma konusu olurken 20 ve 21 Temmuz tarihlerindeki yurt geneli hava durumu açıklandı.
OGM kiralama ücreti ödenmediği için helikopterlerin yangına müdahale etmediği iddialarını yanıtladı OGM helikopterlerin yangına müdahale etmediği iddialarını yanıtladı Ülkemizde orman yangınları devam ediyor. Orman yangınlarının söndürülmesi için canhıraş bir çalışma sürdürülürken kiralama ücretinin ödenmediği iddiası ile helikopterlerin yangına müdahale etmediği gündeme geldi. Söz konusu iddiaya OGM'den yanıt geldi.
2024 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite eğitimini 4 yılı tamamlamak isteyen adayların katılım sağladığı DGS ile ilgili araştırmalar devam ediyor. DGS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken araştırmalar da adaylar tarafından başladı.
Dünyanın en yaşlı ülkelerinde Türkiye'nin sıralaması değişti! İşte en yaşlı nüfusa sahip o ülke Dünyanın en yaşlı ülkelerinde Türkiye'nin sıralaması değişti! İşte en yaşlı nüfusa sahip o ülke Dünya ülkeleri hakkında yapılan araştırmalara dair bilgiler kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Kamuoyunun gündeminde yer alan bir veri daha açıklandı. Dünyanın en yaşlı nüfusuna sahip ülkeler listesi açıklanırken Türkiye'nin de sıralamasının değiştiği öğrenildi.