Gündem

Çorum'da kavga! Tartıştığı kişiyi darp edip bıçakladı Çorum'da kavga! Tartıştığı kişiyi darp edip bıçakladı Çorum'da henüz bilinmeyen nedenle iki kişi arasında tartışma çıktı. Bir kişi tartışma sırasında tartıştığı kişiyi darp edip bıçakladı.
Uzmanı uyardı! Yerleştirme puanına göre değil, başarı sırasına göre tercih yapılmalı Uzmanı uyardı! Yerleştirme puanına göre değil, başarı sırasına göre tercih yapılmalı 2024 YKS sınavı sonrası adaylar, üniversite araştırmalarına başladı. Öğretim Görevlisi Ali Bozgedik, tercih zamanı nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Akdeniz açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem oldu Akdeniz açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem oldu Akdeniz açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem oldu. Depreme ilişkin detaylar ise vatandaşlar tarafından merak edildi.
Kayseri'de doğal gaz borusu patladı! Yangın çıktı! Kayseri'de doğal gaz borusu patladı! Yangın çıktı! Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde doğal gaz borusu patladı. Bunun sonucunda da yangın çıktı.
Bakan Yerlikaya 11-18 Temmuz tarihleri arasında denetlenen araç sayısını açıkladı Bakan Yerlikaya 11-18 Temmuz tarihleri arasında denetlenen araç sayısını açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden 11-18 Temmuz tarihleri arasında kaç araç denetlendiği bilgisini paylaştı.
Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: İsterlerse 29 Ekim'de görüşebiliriz Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: İsterlerse 29 Ekim'de görüşebiliriz Gerek parti genel başkanlarının birbirilerine tavrı, gerekse yaptıkları ile birbirlerinden en uzak 2 parti olan AK Parti ile CHP'den şaşırtan bi harekete gelmişti. İki partinin liderleri yıllar sonra birbirlerinin genel merkezlerini ziyaret etmişti.
Adana’da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu Adana’da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu Adana’nın Aladağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Depreme ilişkin detaylar ise vatandaşlar tarafından merak edildi.
Polis Akademisi polislik başvurularında taban puanı kaç? Polis Akademisi polislik başvurularında taban puanı kaç? Üniversite sınavına katılan adaylar tarafından polislik kontenjanı ve taban puanları merak ediliyor. deminde. Polis Meslek Yüksekokullarına başvuruların ne zaman başladığı merak edilirken polislik taban puanları da araştırma konusu oldu.
KPSS Alan bilgisi sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? KPSS Alan bilgisi sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyen adaylar KPSS oturumlarında ter döküyor. KPSS hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken 2024 KPSS sonuç takvimi de merak konusu olmaya devam ediyor.
Yaz tatili ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili devam ederken ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri için devam eden yaz tatilinin ne zaman biteceği de merak konusu oldu. Yaz tatilinin ne zaman biteceği araştırılan konular arasında yer alırken merak edilenleri MEB takvimine göre derledik.
2024 AÖL sınav soru ve cevapları açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav soru ve cevapları açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları için geri sayım başladı. AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken bir yandan da cevap anahtarına ilişkin sorulara yanıt aranıyor.
LGS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları için geri sayım devam ediyor. Tercih işlemlerinin sona ermesinin ardından LGS yerleştirme sonuçları takip edilmeye başlandı.