Gündem

Emektar antikacı tarihi ve kültürel değeri olan parçaları çöplerden topladığını söyledi Emektar antikacı tarihi ve kültürel değeri olan parçaları çöplerden topladığını söyledi Antikacı Bayram Çağlayan, elindeki eserlerin bir bölümünü çöplerden topladığını ifade etti. Çağlayan, değerli parçaları çöpe atan eden vatandaşlara tepki gösterdi.
Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki operasyonlarda 7 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki operasyonlarda 7 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde devam eden operasyonlarda 7 bölücü terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Eskişehir'de korkutan kaza! Cip akaryakıt istasyonuna daldı Eskişehir'de korkutan kaza! Cip akaryakıt istasyonuna daldı Bursa-Eskişehir kara yolunda seyir halindeki bir cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu akaryakıt istasyonuna daldı.
Dilan Polat’ın tahliye talebine ret! Davanın ilk duruşması Eylül’de Dilan Polat’ın tahliye talebine ret! Davanın ilk duruşması Eylül’de Dilan Polat’ın tahliye talebi mahkeme tarafından reddedilirken, duruşma Eylül ayında görüldü.
Depremde enkazdan çıkarılan 1 metrelik ayakkabı görenleri şaşırtıyor! Depremde enkazdan çıkarılan 1 metrelik ayakkabı görenleri şaşırtıyor! 6 Şubat depreminde Hatay'da yıkılan depremden çıkarılan 1 metrelik ayakkabıyı görenler büyük bir şaşkınlık yaşıyor.
KPSS ÖABT ne zaman, saat kaçta, sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ÖABT ne zaman, saat kaçta, sınav yerleri açıklandı mı? KPSS Lisans oturumları devam ediyor. KPSS ÖABT sınavının yaklaşması ile beraber adaylar, KPSS ÖABT'nin tarihi ve saatini sorgularken bir yandan da sınav yerlerine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor.
2024 LGS 2. tercihler ne zaman, lise ek yerleştirme nasıl yapılacak? 2024 LGS 2. tercihler ne zaman, lise ek yerleştirme nasıl yapılacak? MEB tarafından LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. LGS tercih sonuçları için geri sayım sona ererken adaylar ek yerleştirme için başvuru tarihlerini sorgulamaya başladı.
Sivas'ta Kösedağ Savaşı şehitleri anıldı Sivas'ta Kösedağ Savaşı şehitleri anıldı Sivas Suşehri'nde 1243 yılındaki Kösedağ Savaşı'nda şehit düşenler, dualarla anıldı.
2024 LGS Lise taban puanları ve boş kontenjanlar açıklandı mı? 2024 LGS Lise taban puanları ve boş kontenjanlar açıklandı mı? LGS tercih sonuçları için geri sayım sona erdi. Tercih işlemlerinin 17 Temmuz itibarıyla sona ermesinin ardından LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar yerleştikleri okulları gördükten hemen sonra lise taban puanları ve boş kontenjanları araştırmaya başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştirme sonuçlarını açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştirme sonuçlarını açıkladı Binlerce öğrenci ve velinin merakla beklediği LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu.
Gaziantep'te feci kaza! 21 kişi yaralandı Gaziantep'te feci kaza! 21 kişi yaralandı Gaziantep'te fabrika işçilerini taşıyan minibüsler çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüslerden biri park halinde bulunan tıra çarptı. Yaşanan kazada 21 kişi yaralandı.
16 yaşındaki çocuk kaza yaptı! 1'i ağır 6 yaralı 16 yaşındaki çocuk kaza yaptı! 1'i ağır 6 yaralı Aksaray'da 16 yaşındaki çocuğun kullandığı araç, karşı şeritten gelen araç ile çarpıştı. Yaşanan kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.