Gündem

Yok artık dedirtti! Dilencinin banka hesabından 191 bin TL çıktı! Yok artık dedirtti! Dilencinin banka hesabından 191 bin TL çıktı! Çorum'da bir dilencinin banka hesabından bir servet çıktı. Dilencinin banka hesabından 191 bin TL çıktığını gören ekipler ise büyük şaşkınlık yaşadı.
Sivas'ta iki otomobil çarpıştı! 6 kişi yaralandı Sivas'ta iki otomobil çarpıştı! 6 kişi yaralandı Sivas Ulaş'ta otomobillerin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
ALES 2 ne zaman, saat kaçta, hangi gün yapılacak? ÖSYM AİS ALES sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ALES 2 ne zaman, saat kaçta, hangi gün yapılacak? ÖSYM AİS ALES sınav giriş belgesi sorgulama ekranı Akademik kariyer yapma hedefi olan adayların katılım sağladığı ALES sınavının 2'nci oturumunun hangi gün yapılacağı merak ediliyor. ALES 2 oturumunun sınav giriş belgesi de merak edilenler arasında yer alırken sorgulama ekranı gündemdeki yerini aldı.
MGM 5 ilde sarı kodlu uyarı verdi 81 ilde hava durumu raporu yenilendi MGM 5 ilde sarı kodlu uyarı verdi 81 ilde hava durumu raporu yenilendi MGM tarafından yayımlanan hava durumu raporları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Hava durumuna ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırmaları devam ederken 5 ilde sarı kodlu uyarıda bulunan MGM, yurt genelinde hava durumu verilerini açıkladı.
İstanbul'da 10 aracın karıştığı zincirleme kazada çok sayıda yaralı var İstanbul'da 10 aracın karıştığı zincirleme kazada çok sayıda yaralı var İstanbul'da 10 aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Söz konusu kazada çok sayıda yaralı olduğu bildirilirken ekiplerin olaya müdahale ettiği öğrenildi.
Emniyet müdürü ve emniyet amirlerinin 2024 yılı genel atamaları tamamlandı Emniyet müdürü ve emniyet amirlerinin 2024 yılı genel atamaları tamamlandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindekilerin 2024 yılına ait genel atamalarının yapıldığını açıkladı.
Başıboş sokak hayvanları kanun teklifi TBMM komisyonundan geçti Başıboş sokak hayvanları kanun teklifi TBMM komisyonundan geçti Günlerdir ülkenin üzerinde en çok tartıştığı konulardan olan sokak köpekleri yasa teklifinde bir aşama daha geride bırakıldı. Meclis koridorlarının protesto gösterilerine sahne olmasına neden olan kanun teklifinin yasalaşmasına bir adım daha yaklaştı.
Merkez Bankası 2024 Temmuz faiz kararını açıkladı! PPK toplantısında sonuç yine değişmedi Merkez Bankası 2024 Temmuz faiz kararını açıkladı! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın her ay gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu toplantısında faiz kararları açıklanıyor. Temmuz ayının beklenen politika faizi de açıklandı.
Askerlik yeri ne zaman belli olur, ağustos askerlik sınıflandırma sonuçları sevk tarihleri belli mi? Askerlik yeri ne zaman belli olur, ağustos askerlik sınıflandırma sonuçları sevk tarihleri belli mi? Ağustos döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlüler sınıflandırma sonuçlarını bekliyor. Bu çerçevede ağustos ayı askerlik sınıflandırma sonuçları ve sevk tarihlerine ilişkin araştırmalarına başladı.
73 yıllık berberden esnaf olmayı düşünenlere tavsiye! Berberlik ölecek bir meslek değil! 73 yıllık berberden esnaf olmayı düşünenlere tavsiye! Berberlik ölecek bir meslek değil! 82 yaşındaki berber İbrahim Şen, kendisi gibi esnaf olmayı düşünen gençlere yönelik tavsiyelerde bulundu.
Çorum'da eski iş ortağını vurdu! Çorum'da eski iş ortağını vurdu! Çorum'da bir kişi, eski iş ortağını silahla vurdu. Silahla yaralanan kişi, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.
Kırıkkale'de kereste atölyesinde çıkan yangın söndürüldü Kırıkkale'de kereste atölyesinde çıkan yangın söndürüldü Kırıkkale'de kereste atölyesinde yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden söndürüldü.