Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi görüşmesi sonrası yeni dönem vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi görüşmesi sonrası yeni dönem vurgusu Kahire ve Ankara yönetiminin yıllar sonrasında yeniden ilişkileri düzeltme adına bir araya gelmesi önemli bir gelişme olarak nitelendirilmişti. Her iki taraftan gelen iyi niyet adımları bugün bir kez daha zirve yaptı.
Kırşehir'de jandarma 471 tarihi eser yakaladı! Kırşehir'de jandarma 471 tarihi eser yakaladı! Kırşehir’de son 3 aylık süreçte tarihi eser oldukları tahmin edilen 471 obje ve çeşitli kazı malzemeleri yakalandı.
Bakan Uraloğlu Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmaların 10 gün erken biteceğini duyurdu Bakan Uraloğlu Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmaların 10 gün erken biteceğini duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli Ankara - İstanbul yönünde devam eden uzatma çalışmalarını daha erken bitirmeyi planladıklarını açıkladı.
SGK IBAN numaralı SMS'ler için son dakika uyarısında bulundu SGK IBAN numaralı SMS'ler için son dakika uyarısında bulundu Sosyal Güvenlik Kurumu, kurumun adı kullanılarak IBAN numaralı SMS'ler geldiğini ifade etti. Bu çerçevede vatandaşlara önemli bir uyarıda bulunarak basın açıklaması yayımlayan Sosyal Güvenlik Kurumu, GSS prim borçlarına dikkat çekti.
Ümraniye Belediyesi burs başvurusu! Üniversite bursu verilecek mi, kaç TL? Ümraniye Belediyesi burs başvurusu! Üniversite bursu verilecek mi, kaç TL? Okulların açılmasına sayılı günler kala öğrenciler ve velilerin okul alışverişleri tüm hızı ile devam ederken burs veren kurumlar ve başvuru şartları aranmaya başlanmıştı. Ümraniye Belediyesi burs verecek mi, 2024-2025 üniversite bursu var mı?
Sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin düzenleme AYM'de görüşülecek Sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin düzenleme AYM'de görüşülecek Anayasa Mahkemesi, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'a ilişkin yeni bir düzenleme için ilk incelemesini Eylül'de yapacak.
Sivas Kongresi önemi nedir? Kongrede alınan kararlar neler? Sivas Kongresi önemi nedir? Kongrede alınan kararlar neler? Sivas Kongresi bu yıl 105. yaşına girdi. Sivas’ta Sivas Kongresi’nin 105. yaşına giriyor olması sebebi ile çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Peki, Sivas Kongresi’nin önemi ne, alınan kararlar neler?
Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı yapıyor! Başvuru şartları neler? Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı yapıyor! Başvuru şartları neler? Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine daimi olarak personel alımı yapacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları ve sınav ücret miktarı belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı personel alım başvuru şartları neler?
Sağlık Bakanlığı 118. Dönem DHY mazeret kura sonuçları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 118. Dönem DHY mazeret kura sonuçları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı tarafından 118. Dönem Devlet Hizmetleri Yükümlülüğü eş ve sağlığa bağlı mazeret nedeniyle kura çekimi canlı yayında yapıldı. Sağlık Bakanlığı DHY kura sonucu münhal kadro listesi, kuraya katılan adayların gündeminde yer alırken sonuçlar da merak edilmeye başladı.
Kumar bağımlılığından nasıl kurtulunur? Kumar bağımlılığı tedavisi var mı? Kumar bağımlılığından nasıl kurtulunur? Kumar bağımlılığı tedavisi var mı? Sosyal medya üzerinde son dönemlerde kumar bağımlılığına ilişkin hayat hikayelerini paylaşanların sayısı her geçen gün artıyor. Peki, kumar bağımlılığı tedavi edilebilir mi, nasıl tedavi edilir?
DGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? DGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? DGS sonuçları ile ilgili araştırmalar artıyor. ÖSYM tarafından uygulanan DGS için sonuçlar beklenirken adaylar, DGS başarı puanı ve sıralaması hakkında merak ettiklerine yanıt arıyor.
Kırşehir Valisi muhtarları bilgilendirdi Kırşehir Valisi muhtarları bilgilendirdi Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, il genelinde mahalle ve merkeze bağlı köylerde muhtarlık yapanlarla bir araya geldi.