Gündem

YAŞ kararlarıyla 34 general ve amiralin görev süreleri uzatıldı YAŞ kararlarıyla 34 general ve amiralin görev süreleri uzatıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen YAŞ toplantısında, 34 general ve amiralin görev süreleri ile ilgili uzatma kararı alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan YAŞ kararlarını imzaladı Cumhurbaşkanı Erdoğan YAŞ kararlarını imzaladı YAŞ, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında külliyede bir araya geldi. YAŞ kararları merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlara imza attığı öğrenildi.
Süleyman Soylu dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM Başkanlığı'na başvurdu Süleyman Soylu dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM Başkanlığı'na başvurdu TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, yasama dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis Başkanlığı'na başvurdu.
Özel okul ve kursların ücretsiz kontenjanlarına merkezi yerleştirme başvuruları başladı Özel okul ve kursların ücretsiz kontenjanlarına merkezi yerleştirme başvuruları başladı MEB, şehit, gazi yakını ile koruma altındaki çocukların kanuni hakları gereği özel okullara ve çeşitli kurslara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak amacıyla bu yıl ilk kez uygulanacak merkezi yerleştirme için başvuruları almaya başladığını duyurdu.
Batman'da İsrail öfkesi: Starbucks şubesine saldırdılar Batman'da İsrail öfkesi: Starbucks şubesine saldırdılar Yüzlerce gündür devam eden ve halen durmak bilmeyen İsrail saldırıları duyarlı ülkelerde tepki ile karşılanıyor. Yaşananlara tepkisini ortaya koymak isteyen insanlar ise boykot politikası kapsamında İsrail'e destek veren ülkelerin ürünlerini almıyor.
İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişi trafiğe kapatıldı İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişi trafiğe kapatıldı İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişinde çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul yönünün trafiğe kapatılacağı bildirilirken detaylar da yola çıkacak olan vatandaşlar için paylaşıldı.
İzmir saatlerdir yanıyor! Gündem olan yangın kontrol altına alınamıyor İzmir saatlerdir yanıyor! Gündem olan yangın kontrol altına alınamıyor Türkiye bir yazını daha yangın haberleri ile geçiriyor. Ülkenin özellikle Ege kesimlerinde sık sık gelen haberler geri dönüşü zor hasarlar bırakıyor.
Resmi Gazete'de yayınlandı: TBMM 1 Ekim'e kadar tatile girdi Resmi Gazete'de yayınlandı: TBMM 1 Ekim'e kadar tatile girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi bu sene gecikmeli olarak kapandı. Her sene 1 Temmuz'da tatil döneminin başladığı mecliste bu sefer yoğun gündem tatile engel oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gözdağı: Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gözdağı: Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık Son dönemde yaşanan ülke içi ve ülke dışı siyasi gelişmeler ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan İsrail'den olimpiyatlara kadar pek çok konuda ses getirecek sözler söyledi.
Bakan Uraloğlu açıkladı! 2,5 saat süren seyahat süresi 18 dakikaya düşecek Bakan Uraloğlu açıkladı! 2,5 saat süren seyahat süresi 18 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolunda incelemelerde bulundu. Çalışmaların sona ermesi ile yolculuk süresinin 18 dakikaya ineceğini ifade etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı zararlı içeriklere karşı DUY ihbar hattını devreye aldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı zararlı içeriklere karşı DUY ihbar hattını devreye aldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sağlıklı gelişimini desteklemek ve onları zararlı içeriklerden korumak amacıyla DUY web sitesi ve ihbar hattını hayata geçirdiklerini açıkladı.
KPSS 2024/1 tercih sonuçları açıklandı! ÖSYM Sonuç sorgulama ekranı KPSS 2024/1 tercih sonuçları açıklandı! ÖSYM Sonuç sorgulama ekranı Yüzbinlerce insanın hayallerini süsleyen kamuda iş sahibi olmak isteyenler gerekli eğitimi tamamladıktan sonra düzenlenen sınavlara girme hakkına sahip oluyordu. ÖSYM tarafından hazırlanan sınava girip istediği puanları alanlar ise memur olmak için başvurularda bulunuyordu.