Gündem

Yurt dışı alışveriş artık daha da zorlaştı: Karar resmi gazetede yayınlandı! Yurt dışı alışverişe büyük zam kararı Resmi Gazete'de yayınlandı! Yeni günün başlaması ile beraber güncel resmi gazete sayısı dijital ortamda paylaşıldı. Resmi Gazetede yayınlan bir karar ülke dışından ürün sipariş verenleri üzecek cinsten oldu.
2025 Hac ön kayıt ücreti ne kadar? 2025 Hac ön kayıt ücreti ne kadar? Hac ön kayıt ücretleri ile ilgili merak edilenler arttı. Diyanet İşleri Başkanlığının konuyla ilgili açıklama yapıp yapmadığı merak edilirken 2025 Hac ön kayıt ücreti başvuru sahipleri tarafından araştırma konusu oldu.
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Toplantı saat 16.'da başlarken toplantının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuoyuna seslenecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Instagram hakkında konuştu: Dijital faşizmle karşı karşıyayız Cumhurbaşkanı Erdoğan Instagram hakkında konuştu: Dijital faşizmle karşı karşıyayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günlerdir ülke içinde bir tartışma konusu olan Instagram yasağı hakkında ilk defa konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararın doğru olduğunu savunarak Instagram cephesini takındığı tavırdan dolayı eleştirdi.
Enflasyon rakamları açıklandı: Ağustos ayı kira zam oranı belirlendi Enflasyon rakamları açıklandı: Ağustos ayı kira zam oranı belirlendi Temmuz ayı itibariyle sona eren kira zamlarındaki tavan sınırlamasının ardından neler olacağı merak konusu olmuştu. Ev sahipleri sınırlamanın kalkması sonrasında enflasyona göre artış yapmaya başladı.
Asu Kaya kimdir, neye seçildi, ne görev yapacak? Asu Kaya kimdir, neye seçildi, ne görev yapacak? Cumhuriyet Halk Partisinde dün kadınların günü oldu. Partinin Kadın kollarının 15. Kurultayında seçim süreci yaşandı.
CHP Olağanüstü kurultaya gitme kararı aldı! CHP Olağanüstü kurultaya gitme kararı aldı! Son yerel seçimi zaferle tamamlayan ve ülke genelinde oylarını büyük bir oranda artıran CHP'den şaşırtıcı bir son dakika haberi geldi. Partinin kurultaya gideceği öğrenildi.
Ek süre verilmişti: YKS tercih dönemi sona eriyor! Ek süre verilmişti: YKS tercih dönemi sona eriyor! Üniversite hayali kuran yüzbinlerce genç geçtiğimiz aylarda Yükseköğretim Kurumları Sınavına girmiş ve bekleyişin ardından sınav sonuçlarını öğrenmişti. Sonuçlarına göre gitmek istediği üniversiteyi tercih etmek isteyen adaylar için süre bu gece tamamlanacak.
CHP Lideri Özel: Eşit temsili bu ülkeye biz getireceğiz CHP Lideri Özel: Eşit temsili bu ülkeye biz getireceğiz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür özel partisine gönül vermiş kadınlar ile bir araya geldi. CHP'li kadınlara seslenen Özel kendilerinin ilerleyen dönemlerde yönetimlerde daha fazla yer almalarını sağlayacaklarını ifade etti.
SADAT ne iş yapar? Adnan Tanrıverdi kimdir, neden vefat etti SADAT ne iş yapar? Adnan Tanrıverdi kimdir, neden vefat etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sonrasında başdanışmanı yaptığı Adnan Tanrıverdi bugün hayata gözlerini yumdu. Yaşanan bu gelişme sonrasında Tanrıverdi ve kurucusu olduğu SADAT bir kez daha gündem oldu.
2025 Hac ön kayıt işlemleri ne zaman başlıyor, nereden yapılır? 2025 Hac ön kayıt işlemleri ne zaman başlıyor, nereden yapılır? İslam dininin farz ibadetlerinden olan Hac, vatandaşlar için büyük bir anlam ifade ediyor. Günümüzde hac ibadetinin gerçekleştirildiği toprakların Suudi Arabistan sınırları içerisinde yer alması nedeniyle oraya gitmek için belirli işlemler yapmak gerekiyor.
Bakan Ali Yerlikaya Türkiye'nin trafik denetim sonuçlarını açıkladı Bakan Ali Yerlikaya Türkiye'nin trafik denetim sonuçlarını açıkladı İçişleri Bakanlığına bağlı olan emniyet birimleri ülkenin her noktasında denetleme ve düzeni koruma faaliyetleri yürütüyor. Gerçekleşen çalışmalarda çok sayıda kişiye işlediği suçlardan dolayı ceza yazılıyor.