Gündem

Yeniçağa Gölü alg patlaması sonucu renk değiştirdi Yeniçağa Gölü alg patlaması sonucu renk değiştirdi Bolu'nun önemli sulak alanlarından biri olan Yeniçağa Gölü'nde alg patlaması yaşanıyor. Gölün büyük kısmı, alg patlaması nedeniyle yeşil bir görünüme bürünerek renk değiştirdi.
Öğretmenlerin aile birliği mazeretine bağlı yer değiştirme başvuruları alınacak Öğretmenlerin aile birliği mazeretine bağlı yer değiştirme başvuruları alınacak Öğretmenlerin bir süredir beklediği yer değiştirme başvurularına ilişkin olarak MEB'den açıklama geldi. Öğretmen eşlerin aile birliği mazeretine bağlı yer değiştirme duyurusu son dakika olarak yayımlandı.
SGK vatandaşları IBAN numaralı SMS'ler hakkında uyardı SGK vatandaşları IBAN numaralı SMS'ler hakkında uyardı SGK tarafından yapılan açıklamalar vatandaşların yakın gündeminde yer alıyor. SGK son olarak IBAN numaralı SMS'ler hakkında vatandaşları uyarırken detayları de duyurdu.
30 Euro'ya düşürülen sipariş limiti basılı yayını etkilemeyecek 30 Euro'ya düşürülen sipariş limiti basılı yayını etkilemeyecek Ticaret Bakanlığı Basın Müşaviri Fatih Uysan, 30 Euro'ya düşürülen yurt dışı sipariş limitine ilişkin alınan kararları detaylandırdı. Buna göre kararın basılı yayını etkilemediği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Şeyh Temim ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Şeyh Temim ile bir araya geldi 2013 yılından beri Katar'ın lideri olarak görev yapan Temim bugün Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Külliyesinde Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmede Orta Doğu konusu ele alındı.
Cengiz Topel kimdir, nerede, ne zaman şehit oldu? Cengiz Topel kimdir, nerede, ne zaman şehit oldu? Türkiye'nin Kıbrıs'taki soydaşlarını yaşadıkları zulümden kurtarmasının sembol ismi olan Cengiz Topel 60 yıl önce bugün gerçekleştirilen operasyon kapsamında esir düşmüştü.
Roblox konusu giderek büyüyor: Bakan Tunç'tan uyarı geldi Roblox konusu giderek büyüyor: Bakan Tunç'tan uyarı geldi Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de Wattpad adlı bir uygulamaya erişim engeli gelmişti. Bu kararın ardından ülke gündemine oturan Instagram kararı gelmiş ve yer yerinden oynamıştı. Instagram konusu halen gündemdeyken Roblox adlı oyuna engel gelmesi büyük tepkiye neden olmuştu.
Ankara dahil 78 ilde silah kaçakçılarına Mercek-22 operasyonu! Ankara dahil 78 ilde silah kaçakçılarına Mercek-22 operasyonu! Güvenlik güçleri ve yetkili birime mensup kişilerin haricinde olanların izinsiz silah kullanılmasına müsade edilmiyor. Bu suça teşebbüs edenlere yurt genelinde sık sık operasyonlar gerçekleştiriliyor.
KPSS ön lisans sınavı ne zaman yapılacak? KPSS ön lisans sınavı ne zaman yapılacak? KPSS hakkında yapılan araştırmalar devam ederken ön lisans oturumunun ne zaman yapılacağı da merak edilenler arasında yer alıyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Roblox'a erişim engeli açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Roblox'a erişim engeli açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, çevrim içi oyun platformu Roblox'a erişim engeli getirilmesi ile ilgili açıklamada bulundu. Roblox'a getirilen erişim engeline ilişkin detaylar merak edilirken BTK kararına dikkat çekildi.
Kira sözleşmeleri artık E-Devlet üzerinden yapılacak Kira sözleşmeleri artık E-Devlet üzerinden yapılacak Ekonomik gerekçelerle hızlı bir şekilde yükselen kiralık ve satılık ev fiyatları dönem dönem gündem olmaya devam ediyor. Yer yer taraflar arasında cinayete varan gerilimlerin yaşanması bu konuda tarafların yasal dayanaklarının önemini bir kez daha akıllara getirdi.
Milli Savunma Bakanlığı bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu Milli Savunma Bakanlığı bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu Türkiye öğle saatlerinde gelen şehit haberi ile sarsıldı. Acı haber Bakanlık tarafından verildi.