Gündem

Suriye harekat alanında rahatsızlanan askerimiz şehit oldu Suriye harekat alanında rahatsızlanan askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Suriye harekat alanında rahatsızlanan Uzman Çavuş Hüseyin Karakoç'un şehit düştüğünü açıkladı.
Son dakika: AK Parti’ye 2 milletvekili ve 13 belediye başkanı katıldı AK Parti’ye 2 milletvekili ve 13 belediye başkanı katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda konuştu. 23 yıllık parti dönemine dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları sonrası partiye katılan yeni isimler açıklandı.
Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuru sonuçları merak edildi. Sonuçların ne zaman erişime açılacağı merak edilirken adaylar sorgulamalarına başladı.
Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı Malatya'da bir yolcu otobüsü kazası meydana geldiği öğrenildi. Kazada ilk belirlemelere göre 22 kişinin yaralandığı öğrenilirken detaylar da paylaşıldı.
Furkan Bölükbaşı kimdir, ne yaptı, neden gündem oldu Furkan Bölükbaşı kimdir, ne yaptı, neden gündem oldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve özellikle muhalefet kesimlerine yönelttiği eleştiriler ile sık sık adından söz ettiren Furkan Bölükbaşı yine gündeme girdi. Bölükbaşı'nın hayatı bu konu ile birlikte bir kez daha merak konusu oldu.
İYİ Parti Ankara  İl Teşkilatından Başkan Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret İYİ Parti Ankara İl Teşkilatından Başkan Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret Meral Akşener sonrasında değişim sürecine giren İYİ Parti bu süreci teşkilatlarına da yansıtmıştı. Bu kapsamda seçim döneminde görevden alınan Yener Yıldırım, aynı göreve yeniden getirilmişti.
Resmen açıklandı! 15 Belediye Başkanı ve 2 Milletvekili AK Parti'ye geçiyor Resmen açıklandı! 15 Belediye Başkanı ve 2 Milletvekili AK Parti'ye geçiyor Türkiye son dönemdeki en büyük toplu parti değiştirmelerinden birisini yaşayacak. Bir süredir kulislerde konuşulan bazı yöneticilerin partilerinden istifa edeceği konusu AK Parti cephesi tarafından doğrulandı.
TCDD 195 sürekli işçi alımı başvuru şartları ve tarihleri TCDD 195 sürekli işçi alımı başvuru şartları ve tarihleri TCDD sürekli işçi alımı ilanını yayımladı. Kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlar yakından takip edilirken TCDD tarafından yayımlanan duyuru ile 195 kişinin sürekli işçi olarak istihdam edileceği açıklandı. Bununla beraber alım şartları ve tarihleri de merak konusu oldu.
Azor yüksek basınç etkisiyle sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak Azor yüksek basınç etkisiyle sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak Hava durumu verileri takip edilmeye devam ederken azor basıncının etkisi ile sıcaklıkların artacağı ifade edildi. Yurdun batı ve güney kesimlerinde hafta boyunca sıcaklıklar mevsim normallerinin 4 - 6 derece üzerinde seyredeceği ve hava sıcaklıklarının ilerleyen günlerde daha da artacağı belirtildi
ÖSYM HK 101 hatası nedir, ne zaman, nasıl düzelir? ÖSYM HK 101 hatası nedir, ne zaman, nasıl düzelir? ÖSYM'nin resmi internet sitesine erişmek isteyen adaylar HK 101 hatası ile karşılaşıyor. ÖSYM resmi sayfasında yaşanan erişim sorunu nedeniyle araştırmalar da başladı.
ÖSYM duyurdu: YKS tercih sonuçları açıklandı ÖSYM duyurdu: YKS tercih sonuçları açıklandı Üniversite eğitimi almak isteyen adaylar ÖSYM tarafından düzenlenen YKS'de ter döktü. Sınav sonuçlarının açıklanması ve tercihlerin yapılması ile beraber bugün tercih sonuçları açıklandı.
Gece yarısı korkutan deprem! Akıllara 6 şubat geldi Gece yarısı korkutan deprem! Akıllara 6 şubat geldi Geçen yıl yaşanan ve yıkımı ile dünya tarihine geçen Kahramanmaraşlı depremler 11 ilimizi derinden etkilemişti. Bu şehirler arasında en büyük zararı gören yerlerden olan Hatay bir kez daha deprem haberi ile gündeme geldi.