Gündem

Devlet Bahçeli Meclisteki kavga hakkında konuştu: Gereği yapıldı Devlet Bahçeli Meclisteki kavga hakkında konuştu: Gereği yapıldı Geçtiğimiz gün, tutuklu milletvekili Can Atalay konusuyla toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi savaş alanına dönmüştü. AK Parti ve TİP arasında yaşanan kavgada başka parti milletvekili de zarar görmüştü.
Adalet Bakanı Tunç ülke genelindeki yangınlar ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı Adalet Bakanı Tunç ülke genelindeki yangınlar ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı İzmir başta olmak üzere dün pek çok yerde yangın çıkmış ve insanlar acı manzaralar ile karşı karşıya kalmıştı. Özellikle İzmir'in Karşıyaka ilçesinde başlayan ve geniş bir alana yayılan alevler yüzünden çok sayıda insan yaşadığı yeri terk etmek zorunda kaldı.
İzmir yangınında son durum ne, Karşıyaka'da neler oluyor? İzmir yangınında son durum ne, Karşıyaka'da neler oluyor? İzmir tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşıyor. Karşıya ilçesinde çıkan yangın rüzgarı da arkasına alarak büyüdü. Çok sayıda yerleşim yeri yangından etkilenirken Karşıyaka Belediyesi acil koduyla bir mesaj yayınladı.
2024 Mazerete bağlı öğretmen ataması sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı 2024 Mazerete bağlı öğretmen ataması sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı Milli Eğitim Bakanlığı, bünyesinde çalışan öğretmenler için bazı dönemlerde yer değiştirme yapıyor. Öğretmenler özel nedenlerden dolayı MEB'e başvuru yaparak farklı bir şehirde mesleğini sürdürme talebinde bulunuyor.
TBMM'deki yumruklu kavganın cezası belli oldu! TBMM'deki yumruklu kavganın cezası belli oldu! Milletvekillerin ülkeyi yönetmek ve sorunları görüşmek için toplandığı Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaşananlar gündem olmuştu. Bir sokak kavgasını andıran görüntülerin ardından olay ile ilgili iki isme ceza verildiği açıklandı.
İzmir yangınında bilanço giderek ağırlaşıyor İzmir yangınında bilanço giderek ağırlaşıyor Aylardır sık sık farklı şehirlerde yaşanan yangınlara yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak İzmir'den gelen acı haberler durumun giderek korkutucu boyutlara ulaştığını gözler önüne seriyor.
Gazi Üniversitesi Rektörü Uğur Ünal kimdir, nereli, kaç yaşında? Gazi Üniversitesi Rektörü Uğur Ünal kimdir, nereli, kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlanan rektör ataması kararları sonrası Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne Uğur Ünal'ın atandığı öğrenildi. Bu çerçevede Gazi Üniversitesi yeni rektörü Uğur Ünal'ın kimliği merak edildi.
ODTÜ Rektörlüğüne atanan Ahmet Yozgatlıgil kimdir? ODTÜ Rektörlüğüne atanan Ahmet Yozgatlıgil kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 üniversiteye rektör atamalarına imza attı. Bu çerçevede ODTÜ Rektörlüğüne Ahmet Yozgatlıgil atandı. Ahmet Yozgatlıgil'in kimliği de merak edildi.
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlükleri, Büyükelçi ve Üniversite Rektörleri atamaları kamuoyuna duyuruldu.
Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı ve rektör atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı Yeni güne girilmesi ile birlikte bir çok kesim Resmi Gazete'de nelerin açıklandığına dair araştırma yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla sık sık çeşitli kurumların liderlerine yönelik atamalar yapılıyor.
Köprü ve Otoyol geçiş ücretlerine zam yapıldığı açıklandı! İşte güncel fiyatlar Köprü ve Otoyol geçiş ücretlerine zam yapıldığı açıklandı! İşte güncel fiyatlar Her gün binlerce motorlu taşıtın üzerinden geçtiği köprü ve otoyollar bulundukları şehir ve ülke için önemli bir ekonomik gelir olarak biliniyor. Bu yerlerin stratejik konumu kendilerine gösterilen ilginin daha fazla olmasına neden oluyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekçi emekliye zam yerine farklı bir yol önerdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekçi emekliye zam yerine farklı bir yol önerdi Ülkemizde yıllardır haklarının ellerinden alındığını söyleyen ve emekli olmak için daha fazla beklemek istemeyen milyonlarca vatandaşlar için EYT yasası çıkmıştı. Prim gününü dolduran ve yaşını bekleyen insanlar karar ile beraber emekli olmuştu.