Gündem

Eti Maden 264 sürekli işçi alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı Eti Maden 264 sürekli işçi alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı Eti Maden İşletmeleri bünyesine 264 sürekli işçi alımı yapacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları açıklandı. Eti Maden İşletmeleri işçi alımı için son başvuru tarihi 2 Eylül olarak duyuruldu.
MGM 20 Ağustos tarihi için uyardı: Sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor MGM 20 Ağustos tarihi için uyardı: Sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor MGM tarafından yapılan hava durumu değerlendirmeleri yakından takip ediliyor. MGM tarafından yapılan değerlendirmelere bir yenisi daha eklenirken bu kez yağış ve toz taşınımı konusunda bazı iller için uyarılar geldi.
Okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman bitiyor? Okulların açılma takvimi veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. MEB 2024 2025 dönemi için yayımlamış olduğu takvimde okulların ne zaman açılacağını duyurdu.
Kolda iz bırakan aşı çiçek aşısı izi mi? Sol omuzdaki aşı izi nedir? Kolda iz bırakan aşı çiçek aşısı izi mi? Sol omuzdaki aşı izi nedir? Maymun çiçeği virüsü ile yeniden gündem olan çiçek aşısı 1980'li yıllardan beri uygulanmıyor. Herkesin sol kolunda olan o aşı izinin çiçek aşı mı yoksa başka bir aşı mı olduğu merak ediliyor. Kolda iz bırakan aşı çiçek aşısı izi mi?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? Sözleşmeli öğretmenler için mülakat süreci 1 Temmuz 2024 tarihinde başladı. Mülakat sonuçları MEB tarafından ilan edilecek. 20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
Bakan Yumaklı orman yangınlarındaki son durumu açıkladı Bakan Yumaklı orman yangınlarındaki son durumu açıkladı Aşırı sıcak havalar yurdu etkisi altına almaya devam ederken ne yazık ki pek çok ilde de orman yangınları meydana gelmişti. Özellikle de yerleşim yerlerine sıçrayan İzmir'deki yangınlar büyük panik ve korkuya neden olmuştu.
Kıyı Emniyeti İŞKUR üzerinden 4 işçi alımı yapacak Kıyı Emniyeti İŞKUR üzerinden 4 işçi alımı yapacak Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre 4 sürekli işçi alımı için başvurular bugün başladı.
PTT 2024 yılında personel alımı yapacak mı? PTT 2024 yılında personel alımı yapacak mı? Kamuda personel alımının en sık araştırıldığı kurumların başında PTT geliyor. PTT'de işe girmek ve daimi olarak çalışmak isteyenler PTT 2024 yılında personel alımı yapacak mı sorusuna yanıt arıyor. İşte PTT personel alımında son gelişmeler..
DGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 DGS sonucu bugün açıklanır mı? DGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 DGS sonucu bugün açıklanır mı? 30 Haziran 2024 Pazar günü düzenlenen Dikey Geçiş sınavı (DGS) sonuçlarının neden açıklanmadığı merak konusu oldu. ÖSYM takvimine göre tercih sonuçları 14 Ağustos tarihinde açıklanacaktı. Peki, DGS sonuçları bugün açıklanır mı?
Volkan Memduh Gültekin'in acı günü Volkan Memduh Gültekin'in acı günü Uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören ve durumu ağırlaşan Volkan Memduh Gültekin'in annesi Emel Gültekin hayatını kaybetti. Gültekin'in cenazesi bugün Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.
Üniversite kayıt nasıl yapılır, Atatürk Üniversitesi AÖF kayıtları başladı mı, ne zaman? Üniversite kayıt nasıl yapılır, Atatürk Üniversitesi AÖF kayıtları başladı mı, ne zaman? ÖSYM tarafından açıklanan tercih sonuçları sonrasında milyonlarca öğrenci için kayıt dönemi başlamıştı. Üniversite kayıt nasıl yapılır, Ata AÖF, Atatürk Üniversitesi kayıtları başladı mı?
Mesai saatlerinin düzenlenmesi için çalışma başlatılıyor Mesai saatlerinin düzenlenmesi için çalışma başlatılıyor Son dönemlerde mesai saatlerinin kısalacağı konuşuluyordu. Aktarılan son habere göre ilk defa mesai saatlerinin kısaltılması için çalışma başlatılıyor.